Сподели

Алвекта: Пуснете Вашия бизнес в бъдещето с дигиталната платформа за оптимизация на процесите Vector

24 юни 2022 г.

 

 

Настъпването на дигиталната революция обуславя напредъка както в технологичната област, така и на социално-икономическата. Именно в този контекст се намесват специалистите от доказаното българско дружество Алвекта, готови да доведат Вашия бизнес до прага на новото време, предоставяйки оптимална технология, създадена за улесняване и повишаване функционалността на всяко предприятие, което има стремежа да поеме по пътя на своята дигитална трансформация. „Чрез информационната платформа Vector, мисията ни е да улесним процесите в заводите на нашите клиенти, като им предоставим решение, с което заедно да навлезем в бъдещето”, споделиха от Алвекта пред ДигиталнаИндустрия.bg.

Решението Vector на Алвекта и каква добавена стойност ще Ви донесе?

Vector е организационна, информационна технология, базирана на SaaS софтуер, която пресъздава процесите във Вашето предприятие.

„Интегрирането на Vector предоставя оптимално управление и осигурява лесен контрол върху всички процеси. С платформата получавате възможността да се възползвате от удобството на тяхното обединение, чрез което едновременно и в реално време разполагате с информация относно Вашите продажби, производство, доставки, финанси, технологична среда, включително структура и ресурси, персонал, разходи, инвестиции и проекти“, обясниха от компанията.

С Vector можете да изграждате своите бизнес планове, да моделирате взаимоотношенията с партньорите си, да следите и управлявате перспективите си на развитие. Сигурността и оптималното протичане на всички процеси в компанията се гарантира и от пълното им документално покритие в реално време.

„Създадохме Vector, за да гарантираме адаптивността, ефективността, унификацията и комфорта на нашите клиенти, благодарение на които те да постигнат непрекъснато усъвършенстване на своите производствени и бизнес дейности”, коментираха още от Алвекта.

Можете да се свържете с компанията, за да получите повече информация по темата, от ТУК.

Повече информация за Алвекта ООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!

Източник на снимковия материал: Алвекта, freepik

Сподели

Още от Фабрика на бъдещето