Сподели

Алвекта: Прагматичният модел на управление на индустриалното предприятие с Vector е ключ към дигиталната фабрика

29 октомври 2020 г.

 

 

Ефективното управление на индустриалното предприятие е от изключителна важност за гладкото протичане на всички процеси в него. Изборът на оптимален модел, който всички по веригата да следват, е ключов фактор за постигане на все по-високи бизнес резултати. За щастие, съществува решение, което улеснява още повече цялостното управление на индустриалното предприятие, тъй като обхваща огромна част от дейностите в него и помага за създаването на стратегически обосновани, реалистични и ефективни бизнес планове. В днешния материал, Инженер.bg, заедно с иновативното българско дружество Алвекта, ще Ви разкаже повече за тази възможност.

Интернет базираната информационни услуга Vector е иновативна SaaS платформа, чрез която лесно можете да постигнете прагматичен модел на управление с динамично изграждане на планове, отчети и преодоляване на недопустими отклонения. Това се осъществява чрез дигитален контрол и управление на:

  • Структурата и ресурсите на средата;
  • Персонала;
  • Разходите;
  • Инвестициите;
  • Проектите.

„Информационната система Vector обхваща напълно процесите в дадена производствена компания – от дейностите по запитвания, през договарянията и производството до доставките и т.н. Тази всеобхватност на платформата е една от главните причини все повече предприятия да преминават към прилагането на толкова иновативен дигитален продукт като Vector“, обясниха от Алвекта.

Алвекта е компания с алтернативен поглед към дигитализацията и развитието на организационния потенциал в индустриалното предприятие. Чрез технологията Vector етапите при изпълнението на всеки проект са кристално ясни и всички бизнес, логистични и производствени процеси са обвързани.

„Един от най-важните аспекти е пресъздаване на процесите в единна платформа и интегрирано информационно покритие в управлението на дейностите в дадено индустриално предприятие. Vector е иновативно SaaS решение, което комбинира всичко това, и то в съответствие с концепцията за Индустрия 4.0 и дигиталните фабрики на настоящето и бъдещето“, посочиха специалистите от Алвекта.

Повече информация за Алвекта ООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!

Източник на снимковия материал: Алвекта, pixabay.com

Сподели

Още от Фабрика на бъдещето