Сподели

Алвекта: Vector комбинира пресъздаването на процесите в единна информационна платформа

29 септември 2021 г.

 

 

Управлението на производството е от съществено значение за всяко предприятие, което иска да постига все по-добри бизнес резултати. За щастие, вече съществуват нови технологии, които могат да бъдат Ваш доверен спътник в организацията на производството. Доказаното българско дружество Алвекта предлага интернет-базирани информационни услуги в тази област чрез SaaS решението Vector и в днешния материал експертите му ще Ви представят няколко причини защо интегрирането на технологията ще е от полза за Вашето индустриално предприятие.

„Vector е иновативно SaaS решение, което комбинира пресъздаването на процесите в единна платформа и интегрирано информационното покритие в управлението на дейностите в дадено индустриалното предприятие. По този начин платформата улеснява съществено процеса на управление във всички направления“, посочиха за Инженер.bg специалистите от Алвекта.

Чрез вграждане на информационната технология Vector в организационните процеси на едно предприятие, сред предимствата, които получавате, е възможността за перспективно моделиране. Можете да начертаете желаните тенденции в оборотния, разходния и инвестиционния поток, съгласно своите намерения и предизвикателствата на външната среда. Освен това, бихте могли да увеличите показателите на индустриалния резултат и да създадете условия за разгръщане на иновациите, като оптимизирате управлението на потоците и повишите ефективността на труда и влагането на ресурси по процеси.

„С помощта на Vector, ще усъвършенствате операциите и оптимизирането им посредством инженерната разработка, планирането и влагането на ресурси с отчитане на тяхното времево поведение. Също така, ще унифицирате процесите в оборотния поток и средата, създавайки динамична права и обратна връзка в реално време по потребности“, обясниха от компанията. 

Платформата Vector обхваща напълно потока от процеси в дадена производствена компания – от дейностите по запитванията, през договарянията, производството, до доставките и т.н. Тази всеобхватност на платформата е една от главните причини все повече предприятия да преминават към прилагането на този иновативен дигитален продукт.

Повече информация за Алвекта ООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!

Източник на снимковия материал: Алвекта, pixabay.com

 

Сподели

Още от Фабрика на бъдещето