Сподели

Алвекта: Vector предлага възможности за взаимодействие със софтуери за управление на технически системи

30 ноември 2021 г.

 

 

Алвекта е инженерингово дружество, което изпълнява интернет-базирани информационни услуги в областта на организацията на работните процеси. Компанията разработва, внедрява и поддържа собствено иновативно SaaS решение, което представлява организационна дигитална технология за пресъздаване на процесите в единна платформа. „Vector изцяло обезпечава интегрираното информационно покритие в управлението на дейностите в индустриалното предприятие и осигурява възможност да взаимодейства със софтуери за управление на технически системи“, коментираха специалистите от Алвекта за ДигиталнаИндустрия.bg. 

Информационната платформа Vector се отличава с редица предимства и функционалности, които могат да са в помощ на мениджърите на производствените компании, а предприятията, в които технологията вече е внедрена, са убедени в това благодарение на постигнатите в кратък срок положителни резултати. 

„Конкретните ползи, които ще успеете да реализирате във Вашето индустриално предприятие чрез Vector, наистина си заслужават. Чрез системата можем да управляваме автоматизираните операции и перспективите на индустриалното предприятие в три хоризонта – стратегически, потенциален и реален, и изцяло в реално време да се прави сравнение между това, което виждаме като стратегия и перспективи, и случващото се реално, в настоящия момент“, обясниха от Алвекта. 

Системата Vector е универсална и работи успешно в различни предприятия. Един от нейните ключови елементи е управлението на инженерната разработка, тъй като напредъкът в областта на контрола на техническата среда до голяма степен зависи от инженерните решения, независимо дали говорим за текущ, обичаен оборотен поток или за реализацията на проекти. 

„В рамките на инженерната разработка се прогнозира как се създава стойността и как тя се управлява, като се прави навременен анализ на това с какви ресурси разполага предприятието и дали те са в рамките на конкретната реализация. Проследяват се всички необходими отклонения, като се поддържа и диалог в реално време между производството и инженера, който отговаря за този продукт“, разказаха още от Алвекта. 

Платформата Vector е внедрена и от години оптимизира производствените процеси в Хидравлични Елементи и Системи – ХЕС АД, град Ямбол, чиито специалисти скоро ще коментират партньорството си с Алвекта на виртуалните страници на ДигиталнаИндустрия.bg.

Повече информация за Алвекта ООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!

Източник на снимковия материал: Алвекта, pixabay.com

Сподели

Още от Фабрика на бъдещето