Сподели

Атлас Техник: Технически решения и идеи на Kabelschlepp подпомагат технологиите на бъдещето

02 април 2018 г.

Кабеловодещи вериги, кабели, конвейерни и готови за свързване кабеловодещи системи са само малка част от продуктите и цялостните решения на Tsubaki Kabelschlepp – пионерът в областта на кабеловодещите вериги и системи. Изобретила първия кабелен носач от стомана през 1954 г., днес компанията вече диктува новите глобални тенденции и смело насочва поглед към бъдещето.

Kabelschlepp е глобален разработчик и доставчик на стандартни и комплексни решения, който разполага с повече от 50 търговски и дъщерни дружества по света. Иновативните изделия и системи на компанията са се доказали и намират приложение в най-различни сфери на индустрията, включително маталообработката, автомобилостроенето, роботизацията и други“, информираха за ДигиталнаИндустрия.bg от фирма Атлас Техник, партньор на Kabelschlepp за българския пазар. „От 2010 г. компанията е част от японската група Tsubaki, един от водещите производители на индустриални компоненти и системи за задвижване“, допълниха те.

Кабеловодещи вериги

Дали ще са изработени от стоманени, полимерни или хибридни материали зависи от спецификите на конкретното приложение“, категорични са от Kabelschlepp.

„След като бъдат преценени точните приложни параметри и изисквания, ние препоръчваме най-подходящия продукт, който е оптимален по отношение на товароносимост, издръжливост и дълготрайност. Компанията предлага широко портфолио от различни изделия – от такива със стандартна ширина до индивидуални милиметрови размери“, заявиха от Атлас Техник.

Кабели за кабеловодещи вериги

Надеждни, стабилни, устойчиви. „Многогодишен опит и доказано качество, съчетани с непрекъсната оптимизация и развитие са само част от преимуществата, които клиентите ни печелят с кабелите Traxline на Kabelschlepp”, категорични са от Атлас Техник.

Готови за свързване кабеловодещи системи

От предварително монтирани кабели до сложни, готови за свързване системи, както и от единично до голямосерийно производство, хиляди системи на Kabelschlepp работят сигурно и безпроблемно по цялото земно кълбо. А ползите от системите Тоtaltrax са очевидни – високопроизводителност с най-кратко време за монтаж, благодарение на инсталацията от тип plug&play“, коментираха от утвърденото българско дружество.

Конвейерни системи – надеждност и опит, базирани на една половинвековна традиция

Конвейерните решения на компанията носят в себе си над 50-годишния опит на Kabelschlepp. „Последващото ниво на развитие на продуктите и интеграцията им към последните технологични нужни на индустрията гарантират най-висока надеждност и ефективност“, допълниха от Атлас Техник.

Корпуси за машини

Висока скорост и бързи цикли на обработка – машините операции често се извършват в опасна работа среда за хората. „Ето защо цялото машинно оборудване и инструментите могат да се монтират в устойчивите корпуси на Kabelschlepp”, заявиха в заключение от Атлас Техник.

Повече информация за Атлас Техник ЕООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите й планове за развитие от ТУК!

Източник на снимковия материал: Атлас Техник, Tsubaki Kabelschlepp

Сподели

Още от Фабрика на бъдещето