Сподели

ДиТра: 3DEXPERIENCE дава нови възможности за създаване на иновации, свързвайки в облак хора, идеи и данни

04 октомври 2021 г.

 

 

ДиТра — центърът за 3D решения на ТехноЛогика, традиционно участва на изложението MachTech & InnoTech, което тази година се проведе от 14 до 17 септември в Интер Експо Център. Компанията присъства с отворен щанд, на който представи своите 3D решения. „Експонатите, с които участваме на изложението, са 3D принтера F120 на Stratasys и 3D скенера HandySCAN BLACK™ Elite на Creaform, които намират широко приложения в разнообразие от индустрии. Също така, интерес от страна на посетителите предизвика и системата за управление на CNC машини CAMWorks, която е най-доброто интегрирано CAM решение нa SOLIDWORKS“, коментираха пред Инженер.bg от ДиТра. 

Сред акцентите в представянето на Дитра бяха и новите инструменти и подобрения във функционалността на CAD системата SOLIDWORKS, както и инженерните решения за проектиране, които повече от 20 години компанията предлага на българската индустрия и чиято ефективност доказват над 500-те клиента, които ги използват ежедневно у нас.

По време на форума стана известно, че потребителите ще могат да се възползват от подобренията на SOLIDWORKS в три основни направления — по-интелигентно проектиране, по-висока производителност и по-добра работа в екип. Експертите от ДиТра разясниха подробно на посетителите какви са новостите и промените във всеки един от посочените аспекти и как те биха могли да бъдат от полза за всеки конкретен бизнес.

„Работим с утвърдени компании в машиностроителния сектор, които имат абонаменти за по над 30 работни места за SOLIDWORKS и голям брой лицензи за CAMWorks. Наш ангажимент е да управляваме техния машинен парк и при едно от дружествата се наложи да сменим системата и да изградим ново управление на десетки машини. Успяхме да направим почти всичко от разстояние и в условията на пандемия. Тази ситуация ни показа, че сме достигнали нов етап в нашето развитие и можем да предлагаме голяма част от нашите услуги дистанционно“, разказа г-н Цветан Стоянов, директор „3D решения“ в ДиТра. 

Посетителите имаха възможност да се запознаят и с бизнес платформата 3DEXPERIENCE, която дава качествено нови възможности за създаване на иновации чрез добре познатите инструменти на SOLIDWORKS, свързвайки в облачното пространство хора, идеи и данни.

Повече информация за ДиТра ООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!

Източник на снимковия материал: Инженер.bg

Сподели

Още от Фабрика на бъдещето