Сподели

За максимален комфорт, съчетан с високо ниво на сигурност – биометричните високотехнологични системи на Biodit

27 юни 2023 г.

 

 

Biodit е високотехнологична компания, специализирана в разработката и производството на иновативни решения за контрол на достъпа, работното време и хотелиерството.Нашите продукти са проектирани да предоставят освен високотехнологични, така и лесни за използване гъвкави системи за предприятия и организации. Основен стремеж на Biodit е да осигури опростени, ефективни и надеждни решения за сигурност“, коментираха за ДигиталнаИндустрия.bg специалистите от Биодит.

„Ние сме съвременна бързоразвиваща се компания, специализирана в разработката и производството на иновативни системи за контрол на достъпа, хотелска автоматизация и решения за управление на времето. В нашето портфолио присъстват продукти като хотелски брави, четци за контрол на достъпа и терминали за отчитане на работното време с RFID, QR кодове или биометрична идентификация и др.“, обясниха от високотехнологичното дружество.

Благодарение на своя екип от опитни, отдадени и висококвалифицирани инженери и експерти, Биодит предоставя стабилни и надеждни решения, които гарантират безпроблемна интеграция, неповторимо потребителско изживяване и висока производителност.

Освен предлаганите продукти, компанията се ангажира и с професионалната поддръжка и обслужването на клиентите. „Ние се стремим да изградим стабилно и дълготрайно сътрудничество с нашите партньори. В структурата на Biodit дистрибуторите и интеграторите ни са в основата на нашите операции. Главна цел за нас е да създаваме, поддържаме и гарантираме успешни, трайни партньорства с всеки един дистрибутор и интегратор, с които работим, като гарантираме, че техните нужди и предизвикателства винаги са наш основен приоритет“, поясниха от Биодит.

Биодит се придържа строго към своите фирмени ценностите – иновативност, лидерство, удовлетвореност на клиента и социална отговорност, които ръководят всяка стъпка от дейността на компанията. „Избирайки Biodit, Вие избирате не просто авангардно решение или технология, но и партньор, който цени Вашия успех толкова, колкото своя собствен“, категорични са българските специалисти.

Основни причини да изберете Биодит:

  • Сигурност

Продуктите и услугите на Biodit могат да гарантират висока сигурност за хотели, болници, офиси и други съоръжения, като същевременно осигуряват по-голям комфорт, удобство и ефективност.

  • Интеграция

Системите на Biodit могат лесно да се интегрират с хотелски PMS решения, HR софтуер и други приложения, давайки възможност за постигането на по-голямо удобство и подобрявайки работата на служителите.

  • Производителност

Като европейски производител Biodit спазва стриктни стандарти за качество и регулаторни разпоредби. „Ние доставяме продукти и решения, стъпили на наследство от високи постижения и иновации в европейската технологична индустрия, на които можете да се доверите на 100%“, заявиха от водещото българско производствено дружество.

  • Софтуер

В зависимост от индивидуалните потребности на всеки клиент, Биодит предлага десктоп или уеб базирани приложения. „Съвместими с различни системи, нашите решения осигуряват достъпност и контрол, независимо дали сте на място или в движение. Управлението на Вашата сигурност никога не е било по-лесно и просто“, категорични са от Биодит.

  • Приложения

Biodit разработва и произвежда индивидуални решения, съобразени с различни индустриални нужди. „Независимо дали става въпрос за здравеопазване, хотелиерство, автомобилостроене или търговски и производствени помещения, ние разполагаме с технологично ориентирани решения, предназначени да подобрят Вашата оперативна ефективност и сигурност“, допълниха още от Биодит.

Информация за фирма Биодит АД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и активни промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!

Източник на снимковия материал: Биодит, freepik.com

Сподели

Още от Фабрика на бъдещето