Сподели

Максимална прозрачност на управляемите обекти в индустриалното предприятие с Vector от Алвекта

29 юли 2021 г.

 

 

Коректните данни в реално време за текущото състояние и тенденцията в развитието на производственото предприятие, са от решаващо значение за бъдещия му успех. Ето защо е важно да се проследяват възможно най-много от процесните параметри. В наши дни това е напълно възможно с правилния софтуер, а именно такъв създава доказаното инженерингово дружество Алвекта. „Предлагаме информационна услуга, която развиваме под бранда Vector. Тя осигурява алтернативен поглед върху развитието на организационния потенциал на индустриалните предприятия и изцяло обезпечава интегрираното информационно покритие в управлението на дейностите им“, коментираха за ДигиталнаИндустрия.bg от компанията.

Платформата Vector обхваща напълно потока от процеси в дадена производствена компания – от дейностите по запитвания, през договаряния, производство, до доставки и т.н., и предлага пълна проследимост на управляемите обекти. Това  включва наблюдение на потребности по хоризонти, наличности и движения по производствени маршрути. „Тази всеобхватност на платформата е една от главните причини все повече предприятия да преминават към прилагането на толкова иновативен дигитален продукт“, коментираха от Алвекта. 

Vector дава възможност още в рамките на инженерната разработка да се заложи как се създава стойност и как се управлява, като освен това непрекъснато се анализира с какви ресурси разполага предприятието и се проследяват всички отклонения.

 

„Чрез Vector получавате още едно предимство, благодарение на възможността за перспективно моделиране, което платформата предлага. С платформата можете да начертаете желаните тенденции в оборотния, разходния и инвестиционния поток, придвижвайки се към бъдещето, съгласно вашите намерения. Освен това, ще увеличите показателите на индустриалния си резултат като създадете условия за гъвкаво и адаптивно разгръщане на иновациите, ще оптимизирате управлението на потоците и ще повишите ефективността на труда и влагането на ресурси“, обясниха от Алвекта.

В контекста на индустриалното производство, SaaS софтуерът може да бъде дефиниран като компютърна програма, която предоставя поредица от инструкции за контрол върху работата на машините и се различава от традиционния софтуер по това, че не трябва да се инсталира на машина, за да работи. „Платформата Vector Ви позволява да бъдете адаптивни, да реагирате бързо на измененията във външната среда и гъвкаво да променяте параметрите си“, допълниха експертите от компанията.

Повече информация за Алвекта ООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!

Източник на снимковия материал: Алвекта, unsplash.com

Сподели

Още от Фабрика на бъдещето