Сподели

Научете повече за технологията на електрическите машини за шприцване с ЦПУ. С FANUC, на 24 септември

09 септември 2020 г.

 

 

На 24 септември т.г. ФАНУК България ще бъде домакин на уебинар на тема „Предимства на напълно електрическата шприц машина FANUC ROBOSHOT“. Събитието ще се проведе от 11:00 до 12:00 часа и ще бъде безплатно за всеки с професионални интереси по темата. „Уебинарът ще предостави възможност на специалистите да обогатят своите професионални познания и да научат повече за възможностите на прецизната технология на електрическите машини за шприцване с ЦПУ“, информираха за ДигиталнаИндустрия.bg от ФАНУК България.

 

Напълно електрическите шприц машини FANUC ROBOSHOT използват иновативна високопрецизна технология с ЦПУ, която е заимствана от металообработващите машинни центрове за струговане и фрезоване. „Като следствие от нейното прилагане, шприц машините FANUC ROBOSHOT постигат високо ускорение, ненадмината прецизност на движението, изключително кратък производствен цикъл при производство на голям обем продукция с постоянно високо качество и максимален контрол на процесите при ниски разходи за поддръжка. Шприц машините ROBOSHOT намират широко приложение в автомобилната промишленост, електрониката, медицинската промишленост и производството на оптични изделия“, коментираха от ФАНУК България.

Продуктовата гама FANUC ROBOSHOT включва 10 модела с усилие на затваряне на формата от 150 kN (при max/min височина на матрицата 260/130 mm) до 5000 kN (при max/min височина на матрицата 1000/130 mm).

„Ще се радваме да се срещнем, макар и виртуално, с нашите клиенти, партньори и специалисти в бранша, за да поговорим за актуалните тенденции в технологиите за електрическо леене под налягане, за възможностите и предимствата на ROBOSHOT, както и да отговорим на всички техни въпроси“, отправиха своята покана от ФАНУК България.

Всички желаещи да се запознаят с възможностите на FANUC ROBOSHOT е необходимо да се регистрират предварително за участие в безплатния уебинар ТУК.

 

Повече информация за ФАНУК България ЕООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!

Източник на снимковия материал: ФАНУК България, FANUC, freepik.com

Сподели

Още от Фабрика на бъдещето