Сподели

Разберете повече за предимствата на напълно електрическата шприц машина FANUC ROBOSHOT на 24 септември

23 септември 2020 г.

 

 

Уебинарът на тема „Предимства на напълно електрическата шприц машина FANUC ROBOSHOT“, който ФАНУК България ще проведе на 24 септември т.г. от 11:00 до 12:00 часа, има за цел да разшири професионалните познания на специалистите от бранша по отношение на възможностите на прецизната технология на електрическите машини за шприцване с ЦПУ. „Семинарът е напълно безплатен, като единственото условие е предварителна регистрация на участниците. Ще се радваме да посрещнем виртуално всички, които имат професионален интерес към високопрецизната технология с ЦПУ на електрическите шприц машини FANUC ROBOSHOT“, информираха за ДигиталнаИндустрия.bg от ФАНУК България.

Шприц машините ROBOSHOT намират широко приложение в автомобилната промишленост, електрониката, медицинската индустрия и производството на оптични изделия. „Използваната иновативна технология, която е заимствана от металообработващите машинни центрове за струговане и фрезоване, позволява на шприц машините да постигнат високо ускорение, ненадмината прецизност на движението, изключително кратък производствен цикъл при производство на голям обем продукция с постоянно високо качество и максимален контрол на процесите при ниски разходи за поддръжка“, коментираха от ФАНУК България.

Продуктовата гама FANUC ROBOSHOT включва 10 модела с усилие на затваряне на формата от 150 kN (при max/min височина на матрицата 260/130 mm) до 5000 kN (при max/min височина на матрицата 1000/130 mm).

„Ще се радваме да се срещнем утре, макар и виртуално, за да поговорим за актуалните тенденции в технологиите за електрическо леене под налягане, за възможностите и предимствата на ROBOSHOT, както и да отговорим на всички Ваши въпроси“, отправиха своята покана от българския офис на световния лидер и новатор в областта на роботизацията.

Всички желаещи да се запознаят с възможностите на FANUC ROBOSHOT е необходимо да се регистрират предварително за участие в безплатния уебинар ТУК.

 

Повече информация за ФАНУК България ЕООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!

Източник на снимковия материал: ФАНУК България, FANUC, pexels.com

Сподели

Още от Фабрика на бъдещето