Сподели

Синхронизирайте производствената информация със скоростта на светлината с софтуер IS8000 на Yokogawa

22 април 2021 г.

 

 

Yokogawa повече от столетие произвежда високотехнологични решения за измерване и контрол в помощ на изследователи, учени и инженери по целия свят. Една от най-новите разработки на японската компания е софтуерната платформа IS8000 предназначена за интегриране на разнообразие от работни процеси. „Посредством IS8000, всяка компания може да улесни и ускори производствените дейности в заводите си. Това е революционен софтуер, който интегрира синхронизирането и контрола на отделните инструменти и събира данни от тях, гарантирайки сигурно, ефективност и единно производство“, споделиха за ДигиталнаИндустрия.bg от българския клон на Yokogawa.

 

По-бързо и по-ефективно измерване на множество параметри

За да си осигури качествени и надеждни резултати, всеки производител се нуждае от собствена система за измерване, гарантираща точност, стабилност и възпроизводимост на резултатите. Обединяването на инструментите с иновативния софтуер IS8000 на Yokogawa предлага съгласуваност на измерванията по време на процеса на разработване на продукта и позволява безпроблемно споделяне на данни в цялата организация. Софтуерната платформа улеснява отстраняването на грешки и анализа на данните, визуализирайки всички измервания на интуитивен за работа дисплей.

IS8000 Ви позволява да рационализирате процеса на създаване на продукти, като отделяте по-малко време за разработване на системи за тестване и повече време за събиране на ценни тестови данни. С един софтуер за настройка и контрол на всички инструменти, от които се нуждаете, можете да започнете да измервате множество параметри по-бързо и по-ефективно“, обясниха от българския офис на Yokogawa.

Цялостен мониторинг и синхронизация на данните

Съхраняването на измерванията от всички машини и устройства на едно място и в един формат никога не е било по-просто. Платформата IS8000 позволя изключително точно синхронизиране на производствените данни от множество канали с минимална грешка“, допълниха от Йокогава България.

Например, времевата корелация на информацията между анализатора WT5000 и комбинираното устройство DL950 ScopeCorder (осцилоскоп и преносим рекордер за събиране на данни) на Yokogawa e с грешка, по-малка от 10 μs, благодарение на използваната технология IEEE1588.

Дистанционно наблюдение и контрол в реално време

Високопрецизните устройства на Yokogawa, включително ScopeCorder, могат да бъдат наблюдавани, управлявани и конфигурирани дистанционно чрез софтуера IS8000. Платформата е разработена за контрол и на допълнителни високоскоростни камери, които производителните могат да интегрират за постигането на още по-съвършено мониторинг решение за своето производство.

Още едно предимство на софтуера е неговата мащабируемост, която е от решаващо значение при непрекъснато развиващите се технологии в наши дниYokogawa предлага допълнителни софтуерни пакети, които могат да надградят платформата IS8000 в зависимост от индивидуалните нужди на клиента“, добавиха в заключение от Йокогава – Клон България.

Повече информация за Йокогава България, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!

Източник на снимковия материал: Йокогава България, Yokogawa

Сподели

Още от Фабрика на бъдещето