Сподели

Солтех и Siemens Digital Industries Software представят модели за повишаване на киберсигурността

10 април 2021 г.

 

 

В съвременния свят управлението на данните и осигуряването на тяхната защита от кибератаки са реален индикатор, отразяващ развитието на компаниите и тяхното конкурентно предимство на пазара. Наред с множеството преимущества обаче, които дигитализацията носи, индустрията всекидневно е изправена пред предизвикателствата и заплахите на свързания свят, които обхващат все по-голяма част от личния и професионалния ни живот. А как най-надеждно и ефективно да се справите с това, можете да разберете от безплатния уебинар на Siemens Digital Industries Software и Солтех на тема: „Сигурността на данните: Защитете Вашите най-ценни производствени активи“. Събитието ще се състои на 21 април 2021 г. от 11:00 часа (EEST) и ще се проведе изцяло на английски език. 

„Ефективната защита на данните започва с централизиране на техническата информация и осигуряване на устойчиви процеси за актуализация. Посредством конкретни стратегии за управление на данни, фирмите могат по-добре да планират, оптимизират и управляват целия производствен цикъл“, информираха за ДигиталнаИндустрия.bg от фирма Солтех, официален дистрибутор на Siemens Digital Industries Software за българския пазар. „Тази нужда далеч не е валидна само за големите компании. При работата с все по-сложни сглобени единици, развитието на нуждите на пазара и динамичната обстановка, дори малки фирми срещат трудности при обработването на стотици или хиляди многокомпонентни модели“, уточниха още те.

По време на онлайн събитието специалистите от Siemens Digital Industries Software ще представят различни методи на защита, както и цялостни стратегии, посредством които производствените данни могат да бъдат управлявани ефективно на всяко ниво от производствения процес. В рамките на уебинара ще бъде разгледан целият технологичен цикъл – от създаването на CAD модел,  през развитието на IT/OT системата в производството, до ролята на системите за управление на жизнения цикъл на продуктите (PLM).

За събитието бихте могли да се регистрирате от ТУК!

За кого е предназначено събитието:

Събитието е насочено към представители на топ мениджмънта на компании, ръководители на отдели и звена в тях, специалисти в развойната и изследователската дейност, експерти от IT отдели и структури в индустрията, предприемачи и собственици на производствени компании и др.

Основните теми, които ще бъдат дискутирани, са

- Осигуряване на по-добра проследяемост, управление и защита на процесите, обвързани с обработка на производствени и продуктови данни;

- Добри практики и реални проекти;

- Връзката между индустриалната дигитализацията и защитата на данни;

- Методи за защита на източниците на данни.

Какво ще научите:

- Как да създадете процеси, които да гарантират сигурността и ефективното управление на данни;

- Как да защитите интелектуалната собственост на Вас и Вашите клиенти от доставчици, партньори, конкуренти и хакери;

- Как да осигурите защита на данните така, че да се намали рискът от загуба на информация по време на нейното обработване и споделяне както по вътрешните канали, така и извън рамките на компанията;

- Как да отговорите на изискванията на международния стандарт ISO 62443 за индустриална киберсигурност.

Повече информация за Солтех ЕООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК.

Източник на снимковия материал: pixabay.com

Сподели

Още от Фабрика на бъдещето