Сподели

SpaceCAD: Променете правилата на играта в конструирането във ваша полза със симулационната платформа Altair SimSolid

17 ноември 2020 г.

 

 

„Altair, водещ световен доставчик на технологии за структурен анализ, организира безплатно, виртуално събитие, което ще се проведе на 24 ноември 2020 г. от 13:00 часа. Сред най-големите производители в света, например Jaguar Land Rover, General Motors, Andron Handling, Brompton Bicycle и Whirlpool, ще споделят опит и примери от тяхната работа. Заповядайте, за да се убедите се във възможностите на уникалната технология на Altair SimSolid, базирана само на CAD данни“, съобщиха за Инженер.bg от SpaceCAD, утвърдена българска компания, която е официален партньор и представител на продуктите и услугите на Altair у нас.

Altair SimSolid е „променящо играта“ решение за структурен анализ за бърза итерация на дизайна, което улеснява дизайнери, дизайн инженери и анализатори да изготвят бърза оценка на структурните характеристики на продуктите, като елиминира необходимостта от опростяване на геометрията и свързване на крайни елементи – двете най-трудоемки дейности, изпълнявани от традиционни симулационни пакети и вградени CAD симулационни модули.

„Радваме се да Ви поканим на това уникално виртуално събитие, включващо както големи OEM (Original Equipment Manufacturer) производители, така и по-малки организации, които ще предоставят практическата гледна точка за внедряване на тази революционна симулационна технология, чрез която компресират своето време за проектиране“, заявиха организаторите.

Присъединете се към събитието и получете до 50% отстъпка от Altair SimSolid! Вижте програмата и се регистрирайте за участие безплатно.

„Чрез комбинация от презентации и демонстрации, лекторите ще разкрият как Altair SimSolid позволява на дизайнерските екипи да оценяват конструктивните характеристики за секунди, да разработват зрели проекти по-бързо, да съкращават времето за разработване на продукти и да намаляват риска и разходите. Не пропускайте този шанс да видите как Altair SimSolid може да повлияе на процеса на проектиране и на целия Ви бизнес“, коментираха в заключение от СпейсКАД.

Източник на снимковия материал: SpceCAD, altair.com

Сподели

Още от Фабрика на бъдещето