Сподели

Алвекта: Трансформация на производствената структура и облекчаване на работните дейности със SaaS платформата Vector

17 февруари 2022 г.

 

Информационната платформа Vector е внедрена и оптимизира процесите в Хидравлични Елементи и Системи – ХЕС АД

Концепцията за четвъртата индустриална революция, обединена в Европа под бранда Индустрия 4.0, е базирана на иновативни софтуерни инструменти, средства и системи за автоматизация и роботизация, свързаност и изкуствен интелект. Всички те имат за цел да оптимизират производствените процеси, да помогнат на хората в тежкия и еднообразен труд и да повишат ефективността, надеждността и безопасността. SaaS платформите са именно такива инструменти, отличаващи се с многобройни предимства, от които могат да се възползват промишлените предприятия след въвеждането им в експлоатация. Сериозна експертиза по тази тема имат специалистите от доказаната инженерингова и развойна компания Алвекта, специализирана в предлагането на базирани в интернет информационни услуги чрез платформата Vector. В коментара си пред ДигиталнаИндустрия.bg фирмата разказаха как да оптимизирате производството си чрез внедряването на SaaS решение във Вашето предприятие.

 

„Платформата Vector борави успешно с целия поток от процеси в определената производствена компания, като започва от дейностите по запитвания, през договарянията и производството, до доставките и т.н. Тази всеобхватност на платформата е една от главните причини все повече предприятия да се възползват от предимствата на този иновативен дигитален продукт“, коментираха от компанията.

В контекста на индустриалното производство, SaaS софтуерът може да бъде дефиниран като компютърна програма, която предоставя поредица от инструкции за контрол на работата на машините. Той се различава от традиционния софтуер по това, че работи без да се налага да се инсталира на машина. Хоства се в облак и е достъпен от всяко свързано устройство, без да е необходимо операторът да се намира в помещението за достъп до данните.

„Платформата Vector Ви предоставя възможност за адаптация, бърза реакция на измененията във външната среда и гъвкавост при промяна на параметрите, факторите, перспективите и идеите. А единният подход Ви осигурява лесно моделиране на най-ефективните процеси и осигуряване на оптимална среда за преминаващите потоци“, обясниха от Алвекта.

„Интегрирането на информационната технология Vector подобрява извършваните операции и в същото време оптимизира инженерната разработка, планирането и влагането на ресурси“, допълниха още експертите от дружеството.

Повече информация за Алвекта ООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!

Източник на снимковия материал: Алвекта, pixabay.com

Сподели

Още от Фабрика на бъдещето