Сподели

Vector на Alvecta – информационната SaaS платформа, която „моделира“ бизнеса на бъдещето

24 октомври 2023 г.

 

 

„Vector е цялостно цифрово решение за мониторинг, проследимост и контрол на оперативните и логистичните процеси в едно предприятие. Освен това SaaS платформата гарантира прозрачност и коректност на партньорските взаимоотношения, както и повишаване на ефективността на производството като резултат от реализираната дигитална трансформация“, коментираха пред ДигиталнаИндустрия.bg специалистите от Алвекта – доказана софтуерна компания, разработчик на Vector. Те непрекъснато оптимизират информационната платформа в крак с развитието на дигиталните технологии и актуалните тенденции. На клиентите си предоставят още услугите: интеграция, обучение и поддръжка. Но защо платформата Vector се е утвърдила като предпочитан избор за водещи предприятия като ХЕС, предстои да Ви разкажем в следващите редове.

Освен с пълна функционалност и безспорни предимства, повишаващи ефективността на фирмите от различните индустрии и модернизиращи оперативните им процеси, превръщайки ги в конкурентоспособни за разрастване на международните пазари, Vector се отличава с бърза интеграция, лесна и удобна употреба и гъвкави условия на ползване.

Ето как се осъществява взаимодействието във връзка с интеграцията на Vector:

„Внедряването на Vector реализираме в партньорство с консултантската компания altClavis по взаимно утвърдена Пътна карта. Процесът се финализира в кратки срокове с бързо получаване на управленски ефекти. Следствията от интегрирането на Vector са организационно развитие и благоприятни условия за нови перспективи в разрастването на компанията. За взаимодействие с производството, информационната платформа разполага със специализирани софтуерни продукти за управление на технически системи (DNC, автоматизирани операции)“, информираха от екипа на Алвекта.

SaaS платформата се предлага като абонаментна услуга с няколко нива на достъп. Абонаментните такси, които се заплащат за използването на информационните услуги на Alvecta, са както следва:

  • Vector: 65 EUR на месец за всеки потребител (цената е без включено ДДС). Броят на потребителите се определя спрямо действителното ползване на платформата;
  • RayDocs Professional: 0 EUR за месечно ползване от потребител (функционалностите, които нивото на достъп предлага, са включени във Vector);
  • RayDocs Enterprise: 11 EUR на месец за всеки потребител (цената е без включено ДДС); Vector Integration Services: 8 EUR на месец за всеки потребител (цената е без включено ДДС).

 

Повече информация за Алвекта ООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!

Източник на снимковия материал: Алвекта (Alvecta), canva.com

Сподели

Още от Фабрика на бъдещето