Сподели

Wittmann Battenfeld – пионер в дигитализацията на шприцоването за едно по-интелигентно производство

19 март 2018 г.

Австрийската компания Wittmann Battenfeld е световен лидер в разработването и предлагането на шприц машини и периферни устройства за тях. Дружеството е един от пионерите в областта, ефективно удовлетворявайки разнообразните потребности и нужди на производствените процеси в пластмасовата индустрия по целия свят. Стремейки се да отговаря адекватно на потребностите на бранша и да предлага решения, съответстващи на най-новите тенденции, едно от последните предложения на Wittmann Battenfeld – решението Wittmann 4.0, е в пълно съответствие с концепцията за Индустрия 4.0, разказаха за Инженер.bg от Витман Батенфелд България.

Wittmann 4.0 е решение, даващо възможност за интеграция на периферни устройства към управлението на индустриални машини. Чрез него става възможно свързването и експлоатацията на шприц машини, роботи и прилежащо оборудване чрез управлението Unilog B8. „Концепцията Wittmann 4.0 е изцяло съвместима с унифицирания потребителски интерфейс на Windows 10 IoT и позволява взаимодействие между свързаните устройства. По този начин целият производствен процес, включително снабдяването с материали, монтажните работи, контролът на температурата, автоматизацията и шприцоването, могат да бъдат координирани и проследявани“, коментираха от Витман Батенфелд България.

Wittmann 4.0 ще бъде сред основните акценти в участието на Витман Батенфелд България на специализираното международно изложение MachTech&InnoTech 2018, което ще се проведе от 26 до 29 в Интер Експо Център – София. „На нашия щанд в зала 4, място В4, посетителите ще могат да получат повече информация както за Wittmann 4.0, така и за серво-хидравличните машини от серията SmartPower, които са оборудвани с управлението Unilog B8“, отправиха покана към посетителите на изложението от Витман Батенфелд.

Повече информация за Витман Батенфелд, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите й планове за развитие от ТУК!

Източник на снимковия материал: Wittmann Battenfeld

 

Сподели

Още от Фабрика на бъдещето