Сподели

Дигитално сътрудничество и достъп до богат набор от услуги с платформата Connect Partner Hub на ABB

02 юни 2020 г.

 

 

Бизнес направление „Електроснабдяване и електрообзавеждане” на ABB анонсира старта на своята нова динамична платформа Connect Partner Hub. Чрез нея клиентите на компанията могат да се свързват директно с ключови специалисти като системни интегратори, както и да получат достъп до дигиталните услуги и решения в ABB AbilityTM“, съобщиха за ДигиталнаИндустрия.bg от АББ България. Повече за характеристиките на онлайн платформата, четете в днешния материал.

Connect Partner Hub надгражда инструментите на приложението ABB Connect. То има стотици хиляди сваляния от пускането си през 2017 г. до днес и е определяно от клиентите на технологичната компания като основен инструмент за разглеждане и достъп до портфолиото на бизнес направление „Електроснабдяване и електрообзавеждане” на ABB, научи още ДигиталнаИндустрия.bg.

Директна комуникация и услуги с добавена стойност

Госпожа Андреа Темпоритиръководител дигитални технологии на бизнес направление „Електроснабдяване и електрообзавеждане“ на ABB, дефинира Connect Partner Hub като „цялостна екосистема за изграждане на общност за дигитално сътрудничество и комуникация“ с добавена стойност както за клиентите, така и за глобалното дружество.

Connect Partner Hub ще се превърне в място за обмяна на идеи между партньорите на ABB, които ще могат да се възползват от професионалните компетентности на експерти в проектирането, продажбите, доставката и експлоатацията на интегрирани решения и услуги с добавена стойност, прогнозира още г-жа Темпорити.

Онлайн платформата на ABB позволява синхронна интеракция между потребителите от всяка точка на света. Чрез функцията „Проектиране“ на Connect Partner Hub клиентите имат възможността да проектират, създават и да си сътрудничат по задания в реално време и отвсякъде. Апликацията е снабдена с инструменти като DocWeb, калкулатор за еднолинейни схеми, както и някои от съществуващите вече инструменти като e-Configure.“, разказаха от дъщерното дружество на ABB у нас.

Connect Partner Hub улеснява търсенето, конфигурирането, закупуването и инсталацията на продукти и решения на ABB, като същевременно предоставя на потребителите персонализирано и безпроблемно навигиране съобразно техните индивидуални нужди и дейности“, посочиха още от АББ България.

Обратна връзка и потребителски отзиви

Възможността за обратна връзка характеризира съвременната онлайн комуникация, затова и тя е заложена в работата с платформата Connect Partner Hub. „Функцията Idea Tank позволява на потребителите да обменят идеи с продуктовите мениджъри на ABB и да получат отзиви от тяхна страна. С помощта на Idea Tank потребителите могат също така да изпращат своите идеи и препоръки за развитие на апликацията“, коментираха от българското дружество и допълниха, че в бъдеще предстои да се обогати и наборът от инструменти и услуги, които ще предоставя онлайн приложението.

Повече информация за АББ България ЕООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg!

Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!

Източник на снимковия материал: АББ България, ABB

Сподели

Още от Град на бъдещето