Сподели

Електро Плюс: С Living Now ще контролирате осветлението, щорите и електрозахранването у дома и в офиса

03 декември 2020 г.

 

 

Наградата Compasso d’Oro ADI Award, наричана още дизайнерски Оскар или Нобел, е най-старата и авторитетна международна награда в областта на дизайна. Тя е учредена през 1954 г. от гениалния творец Джио Понти, приеман като един от най-влиятелните архитекти и дизайнери на XX век. Всички продукти, които получават наградата Compasso d’Oro Award, стават част от колекцията Compasso d´Oro ADI, която може да бъде видяна в новия музей на дизайна в Милано. „В тазгодишното XXVI издание на Compasso d’Oro Award журито разгледа 226 кандидатури на продукти, процеси и услуги, които преди това бяха селекционирани от повече от сто експерти на Асоциацията за индустриален дизайн (ADI). BTicino получи почетно отличие от международното жури за революционната си гама електрически ключове и контакти Living Now“, съобщиха за ДигиталнаИндустрия.bg от водещата българска търговска компания Електро Плюс, която предлага решенията на BTicino в България.

Брантът BTicino вече е печелил три пъти Compasso d’Oro ADI. През 1989 г. със серията Living, през 2001 г. със системата за домашна автоматизация MyHome и през 2014 г. с инсталацията Slim and White Axolute Code.

„За нас е изключителна чест да получим тази престижна награда“, коментира г-жа Милка Ескола, вицепрезидент на направление „Дизайн“ в Legrand Group. „За всеки дизайнерски екип е изключително постижение, негов продукт да влезе като част от постоянната колекция на Compasso d’Oro. Чистотата на дизайна и простотата на формите позволяват на Living Now да се интегрира перфектно във всяка среда – както в жилищни, така и в обществени пространства. Отличителните черти на серията Living Now като технология, стил и удобно използване, задоволяват нуждите на все по-взискателните потребители - комбинация, която убеди и международното жури“, допълни тя.


Продуктовата линия Living Now Сonnected с минималистичен дизайн, който обръща внимание на всеки детайл, се характеризира с уникална и отличителна форма – синтез на естетична, функционална и технологична еволюция. Интелигентните устройства са разработени в сътрудничество с Netatmo – компания, която също е част от структурата на Legrand, и е лидер в производството на решения за интелигентни домове.

„Living Now съчетава в себе си най-доброто от естетиката и иновативните интелигентни технологии. Основната задача на продуктите от серията е да контролират функциите на електрическите системи в жилищата: осветление, щори и електрозахранване. Те могат да се управляват дистанционно през смартфон с помощта на приложението Home + Control, както и чрез гласовите асистенти на Amazon, Apple и Google“, поясниха от Електро Плюс.


„Серията Living Now е съвместима и със системата за жилищна автоматизация MyHome_Up на Legrand. Това е интегрирана модулна система за жилищна автоматизация, която предлага интелигентни решения, осигуряващи комфорт във всяка стая чрез управление на осветлението, музиката и температурата; безопасност и предпазване от влизане с взлом и управление на потреблението, енергоспестяване и предпазване от претоварване на инсталацията“, допълниха в заключение от доказаната търговска компания.

Повече информация за Електро Плюс ООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и активни промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!

Източник на снимковия материал: Електро Плюс, BTicino

Сподели

Още от Град на бъдещето