Сподели

Ем Джи Про: Зарядна станция за електромобили Etrel Inch Pro общува с потребителя и е в хармония с околната среда

13 юни 2019 г.

Едва ли има фен на космическата сага „Междузвездни войни“, който не си е представял, че лети в някое от причудливите превозни средства в сложните градски мегаполиси. И може би е само въпрос на време градовете на бъдещето да изглеждат по сходен начин, а всеки жител да паркира летящия си автомобил на специална стоянка на 127-ия етаж например! Една от първите стъпки в тази посока вероятно е все по-честата ни среща, дори и по родните улици, с електрическите превозни средства. Затова със следващите редове ще ви разкажем за иновативни зарядни станции, които могат да бъдат намерени и на нашия пазар. Приятно четене и нека Силата бъде с вас!

Зарядните станции Etrel Inch Pro на словенската компания Etrel, един от водещите производители на решения за зареждане на електрически автомобили в Европа, са проектирани с два основни приоритета – да осигурят най-голямо удобство за потребителите и да намалят разходите, свързани с експлоатацията на системата. „Etrel Inch Pro е интерактивна зарядна станция за лична и професионална употреба, която в комплект с модулното софтуерно решение за таксуване Etrel Ocean представлява надеждно решение за зареждане на електрически транспортни средства“, коментираха за ДигиталнаИндустрия.bg от фирма Ем Джи Про, която предлага решенията на Etrel в България.

Всички зарядни станции Etrel Inch Pro могат да регулират захранващата ги мощност, отчитайки работата на другите зарядни станции на същото място или, когато имат устройства за защита от претоварване, на други консуматори или производствено оборудване, включени към дадената точка на захранване. С използването на зарядните станции отпада необходимостта от скъпоструваща модернизация или промяна на електрическата инсталация, за да се обслужват голям брой електромобили. Чрез използване на специално разработени от Etrel алгоритми за управление на мощността на зареждане, тя се разпределя интелигентно между всички свързани потребители въз основа на техните превозни средства, приоритети и необходимо количество енергия.

Недостатъчна мощност? Няма проблем!

Няколко зарядни станции могат да се свържат и да работят като група, за да осигурят оптимално зареждане, без да претоварват инсталацията, дори на места с ограничена захранваща мощност.

Взаимодействие с потребителите

Всяка зарядна станция предлага опцията за отчитане на времето на заминаване на потребителя. Такъв бизнес модел стимулира потребителите с по-ниска такса, когато избират икономичен режим на зареждане.

Проектирани да работят в мрежа

Когато са свързани към централна сървърна система, зарядните станции предоставят възможност за резервация, предаване на състоянието на зареждане в реално време към мобилни приложения, различни опции за идентификация на потребителя и незабавно плащане.

Лесна инсталация и дистанционна поддръжка

Процесът на инсталиране е опростен за постигане на максимална ефективност. Висококачествените материали, дълготрайните компоненти и опцията за дистанционно отстраняване на проблеми и обновяване на софтуера гарантират минимални разходи за поддръжка.

Медийна реклама

Цветният сензорен LCD дисплей на зарядната станция може да показва базирана на местоположението информация и реклама, като предлага допълнителни възможности за печалба.

Повече информация за Ем Джи Про ЕООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!


Източник на снимковия материал: Ем Джи Про, Etrel

Сподели

Още от Град на бъдещето