Сподели

Хотелите на бъдещето вече са факт! Интеграторите от iNovativa гарантират незабравимо преживяване за Вашите гости

31 януари 2023 г.

 

 

Иноватива е българска компания, чиято цел е да превърне Вашия дом или обект в кътче от рая, изпълнено с удобство и комфорт, наситено с множество възможности за незабравимо изживяване. Услугите, които интеграторите предлагат, включват изграждане на „умен“ дом, „умен“ офис, сградна, хотелиерска и индустриална автоматизация. Младият и амбициозен екип на фирмата е доказал уменията си, постигайки професионални отличия като: „Най-иновативна компания“ и „Най-бързо развиваща се Smart Home компания“. Това обаче съвсем не е достатъчно за екипа на фирмата. „Нашите клиенти са опитни професионалисти с натоварено и динамично ежедневие. Именно заради това сме поели ангажимента да им осигурим максимално удобство и широка функционалност, обгърнати в дизайнерска атмосфера. По този начин ние допринасяме както със стимулиране на техния бизнес прогрес, така и за гарантирано пълноценно време в компанията на семейството и близките им“, споделиха от Иноватива пред ДигиталнаИндустрия.bg.

„Безспорно „умният“ дом е нещо необходимо за съвременното стресово ежедневие, но ние не пренебрегваме и важността на комфорта в работната среда или по време на почивка“, допълниха специалистите. В следващите редове ще Ви разкажем за практиката на iNovativa в областта на хотелиерската автоматизация. Ще научите още за отзивите на техни клиенти, както и какви са глобалните проекти, които предстои да влязат в портфолиото на българските интегратори.

„Ние ценим нашите клиенти и уважаваме дейността им, затова за нас е важно да сме подробно запознати с техните нужди и предпочитания, за да им предоставим проект и изпълнение, които ще ги удовлетворят напълно. Преди да преминем към съществената част, а именно - изготвяне на проект, окабеляване и инсталация, ние провеждаме работна среща в нашия офис. Това е първият и основен етап от процеса на автоматизация. В него нашите специалисти запознават клиента с всички видове системи чрез презентиране на демо тестове. След това изясняваме подробностите и чак тогава подготвяме оферта, която да е съобразена с всички желания, изисквания и заложения бюджет“, обясниха от Иноватива.

Какви са добрите практики при автоматизацията на хотели?

„Автоматизацията на хотели се превръща във все по-популярна практика в хотелиерския бранш. Причината за това е, че клиентите масово предпочитат да се възползват от удобствата, които „умният“ контрол им предоставя. Всеки детайл от автоматизацията на хотела допринася за цялостното преживяване на гостите. Стайните автоматизации са изключително лесни и удобни за управление и създават усещане за ексклузивно изживяване. По този начин посетителите получават незабравима почивка, която съчетава комфорта на високите технологии с усещане за уюта на дома“, споделиха специалистите от компанията.

Автоматизация на хотелски стаи

„Впечатленият клиент е най-добрата реклама. Високотехнологичните системи за автоматизация са едни от най-използваните „козове“ от хотелиерите през последните години. А стаите са именно мястото за почивка, неизменна част от което са усещането за блаженството и спокойствие“, категорични са от Иноватива.

Ето какво може да включва автоматизацията на хотелските стаи:

 • Осветление;
 • Отопление и вентилация;
 • Завеси и щори;
 • Аудио/видео техника;
 • Пречистване и следене на влажността на въздуха.

 

Ресторанти и барове

Автоматизацията на баровете и ресторантите позволява на клиентите да поръчват директно от телефона или таблета си. А за допълнително удобство и улеснение, сметката им може да се прехвърля директно към рецепцията.

СПА, басейн и фитнес

Автоматизацията може да превърне зоната за релакс в ексклузивно преживяване за Вашите гости. Тя Ви позволява да задавате различни осветителни и музикални сцени, да контролирате достъпа до залите според графиците и тренировките, както и да предоставяте индивидуален достъп на всеки посетител. По този начин Вие ще превърнете престоя им в незабравима почивка.

Може да се възползвате от опции за:

 • Надзор на сигурността и достъпа;
 • Ограничение на достъпа във времеви период;
 • Премиум тъч контролери и вградени таблети за управление.

 

Конферентна зала

Ключови елементи от приятната атмосфера на една конферентна зала са добрият климат, дизайнерският интериор, както и високото качество на озвучителните и мултимедийните системи.

Автоматизацията включва всичко, което Ви е необходимо, за да създадете предразполагаща обстановка, в това число:

 • Предварително резервиране;
 • Контрол на климатизацията и отоплението;
 • Индивидуален контрол на осветлението според събитието;
 • Автоматизация на мултимедия и аудио/видео система.

 

Общи и външни части

 • Измерване на консумираната енергия – вода, ток, газ;
 • Автоматична настройка на средата чрез сензори и датчици;
 • Енергийно ефективен контрол на осветлението;
 • Видео наблюдение и контрол на достъп;
 • Автоматизирана напоителна система според климатичните условия.

 

Система за паркиране

 • Автоматизирана система за паркиране;
 • Навигация за свободни места;
 • Автоматични бариери.

 

Какво казват клиентите за работата им с Иноватива?

Офис автоматизация

„Като едно от водещите интериорни студиа, презентацията на собствения ни офис е от съществено значение. За нас е важно да предоставим на клиентите ни усещане за удобство и комфорт в обстановка със стилна и съвременна визия. Впечатлени сме от уменията на интеграторите от Иноватива. Благодарим на специалистите за прекрасните идеи и безкомпромисната реализация. Към днешна дата клиентите ни остават очаровани от минималистичния дизайн и функционалност на нашия „умен“ офис“, коментира управителят на Nero Interior Studio by Toskov. 

„Умен“ дом

„Откакто автоматизирах къщата си, определено се „преродих“. Вече не се налага да занимавам съзнанието си с досадни мисли за това дали съм оставил лампата или печката включени. Мога да се фокусирам спокойно върху професионалното си развитие. А когато се прибера след тежък ден, стресът и напрежението се снемат мигновено, защото басейнът и джакузито ми ме „чакат“ предварително пуснати и затоплени – истинска наслада. Всъщност интеграторите от Иноватива превърнаха къщата ми в изцяло автономна, като инсталираха метеорологична станция на външната веранда, която отчита промените на времето и измерва температурата. По този начин отоплението, щорите и поливната ми система са напълно синхронизирани – „мислят“ и работят като едно“, са думите на Калоян Георгиев, клиент, които се възползвал от услугите на Иноватива за автоматизация на къща.

През настоящата година 2023 г. интеграторите от Иноватива ще Ви запознаят с едни от най-вълнуващите международни проекти в сферата на луксозната хотелиерска автоматизация – GRMS, както и с възможностите на отлични марки за домашна автоматизация в световен мащаб. Следете Инженер.bgза да научите подробности за актуалните проекти на компанията!

 

Източник на снимковия материал: Иноватива (iNovativa), canva.com

Сподели

Още от Град на бъдещето