Сподели

Иноватива: Модерни „умни“ домове с впечатляващи възможности „оживяват“ с интелигентните системи на Vitrea!

31 март 2023 г.

 

 

„Vitrea се стреми да осигури стилен и елегантен, улеснен и удобен начин за контрол на вътрешните електрически уреди. Брандът се откроява с иновативните си решения, създадени в колаборация с талантливи архитекти и дизайнери с усет към детайла. Интелигентните системи са подходящи за домашна, хотелиерска и бизнес автоматизация. Всяко решение се отличава със собствен „почерк“, с което компанията удовлетворява широк спектър от клиентски потребности. А възможността за персонализация на ключовете Vitrea е „диамантът в короната“, коментираха от Иноватива – ексклузивен представител у нас на един от лидерите на пазара в Близкия изток – Vitrea. В следващите редове българските интегратори ще Ви разкажат каква е добавената стойност на „умните“ домове и защо решенията на Vitrea са предпочитани в световен мащаб. Продължете с четенето и се потопете в „оазиса“ от удобство, стил и комфорт, наречен „умен“ дом.

„Умният“ дом – съвременно решение с добавена стойност към жилищното изживяване

Динамиката на съвременното ежедневие, технологичният напредък и дигитализацията безспорно са фактори, които предопределят ключовата роля на интелигентните системи за управление на дома и бизнеса. „Умните“ решения дават сериозна заявка за това да се превърнат в неизменна част от личния и професионалния живот на хората. В днешно време има безброй примери за това как технологиите улесняват живота ни – започвайки от масовата употреба на смартфони и стигайки до индустриалната автоматизация и разработките в сферата на изкуствения интелект (AI). Но с какво домашната автоматизация допринася за личния ни комфорт и за професионалната ни реализация?

„Интелигентните системи за контрол и управление на инсталациите в дома безспорно подобряват качеството на живот и повишават комфорта на обитателите. Една добра почивка ни прави много по-продуктивни и заредени за покоряване на нови върхове. Липсата на ангажимент към досадните битовизми позволява пълноценно време със семейството и близките Ви. А с възможността за програмиране на различни сцени създавате подходяща атмосфера за специални поводи и не само. Всъщност, добавената стойност на „умния“ дом е, че с този ъпдейт на ежедневната Ви рутина, всеки повод вече е специален“, поясниха експертите от Иноватива.

Защо потребителите предпочитат решенията на Vitrea? 

Обикновено, когато става въпрос за интегриране на интелигентна система, било то на територията на дом, офис, хотел или предприятие, клиентите предпочитат да вземат информирано решение, проучвайки внимателно пазарните предложения. „По сведения на нашите партньори от Vitrea, клиентите им се доверяват след съпоставка с решенията на различни доставчици. Системите на Vitrea впечатляват със своя дизайн, гъвкавост и функционалност. В допълнение към това, те предоставят изумителна „лекота“ на работа и удобство, а с нашето изключително обслужване и бърза реакция, си гарантирате цялостно решение за оптимизация на дома. Поддръжката, компетенциите и нивото на обслужване са важни фактори при избора на интегратор. Като ексклузивен партньор на компанията производител за страната и Южна Европа, ние Ви предоставяме гаранция за „блестящи“ резултати“, коментираха от екипа на фирмата интегратор.

Когато изборът на интелигентна електрическа инсталация се осъществява още на етап планиране, кабелната интелигентна система VMax на Vitrea е оптимално решение. Тя дава възможност за цялостна адаптация на електрическото планиране, както и детайлно и синхронизирано изпълнение на всички последващи етапи.

 

Вълнуващи сценарии, от които всеки дом се нуждае 

Безспорно най-полезните и практични сценарии са тези за влизане и излизане. Те могат да се настроят така, че да резонират с графика на всеки член от семейството. Сценария за „добре дошли“ може да Ви „посрещне“ в предварително подготвена уютна атмосфера, а този след напускане на дома Ви гарантира сигурност и енергийна ефективност. Тези два фундаментални сценария значително улесняват ежедневието и Ви осигуряват истинско изживяване, изпълнено с наслада за сетивата. „В допълнение към тях могат да се програмират различни сцени, според желанията и предпочитанията на обитателите. Като например сцените „лека нощ“, „добро утро“, „кино“, „парти“, „романтика“ и др. С Vitrea получавате феерия от светлини, звуци и режими, които работят в унисон за Вашето незабравимо преживяване у дома“, споделиха от Иноватива.

Няколко полезни съвета при планирането на „умен“ дом:

  •  Най-добре е да вземете това решение още на начален етап от строителството на новия Ви дом, защото това ще улесни всички страни, които участват в процеса;
  • Помислете предварително за всички крайни продукти – бойлер, осветление, климатици, щори и др., които интелигентната система трябва да контролира (б.ред. дори и първоначално да не са в дома Ви);
  • Поставете прекъсвачите по-високо от нормалните електрически прекъсвачи (на височина от поне 1.20 m).

 

Или се обърнете директно към специалистите от iNovativa! С доказани компетенции в областта и специално отношение към клиента, те ще решат Вашите предизвикателства, свързани с „умния“ дом. След подробна консултация и създаване на проект, който отговаря на нуждите Ви, професионалистите ще се погрижат безкомпромисно за изпълнението така, че да бъдете посрещнати като „крале“ в своето интелигентно „кралство“ на функционалност, ефективност и надеждност.

Повече информация за Иноватива ООД и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!

Източник на снимковия материал: Иноватива (iNovativa), Vitrea, canva.com

Сподели

Още от Град на бъдещето