Сподели

Иноватива предоставя стил, удобство и наслада у дома с дизайнерските „умни“ ключове със стъклено покритие Vitrea

04 януари 2023 г.

 

 

Иноватива е водеща българска компания, чиято основна дейност включва интегриране на „умни“ системи за домашна и сградна автоматизация. Дружеството е ексклузивен партньор на Vitrea – пионер в развоя и производството на цялостни решения за автоматизация на сгради. В следващите редове, заедно със специалистите от Иноватива, ще Ви разкажем повече за системите на Vitrea и за функциите, скрити зад стъкленото покритие на дизайнерските ключове на израелската фирма, а кой знае – може би в тях ще откриете и Вашето вдъхновение за „умен“ дом.

Два са основните подходи за интегриране на „умни“ системи. Без значение дали става въпрос за апартамент, офис или хотел, това са жични инсталации, които се осъществяват на етап планиране, и безжични – чрез ретрофит на вече съществуващите системи. „Нашите компетенции се изразяват в това да изготвим и предоставим оптимално решение за нуждите на конкретния клиент. Успехът ни в областта се дължи на висококачествените дизайнерски решения, производство на наши партньори, които ние предлагаме и влагаме в изпълняваните от нас проекти. За да Ви убедим във възможностите и перспективите на сградната автоматизация, ще Ви представим няколко от сериите touch ключове на Vitrea“, коментираха от Иноватива пред ДигиталнаИндустрия.bg.

Накратко за системите Vitrea и тяхното приложение

VTouch Pro – touch решение за ретрофит

„Ако трябва да обобщим предимствата на тази система, бихме казали, че тя е безжичното бъдеще на сградната автоматизация. Благодарение на нея, можете да се възползвате от добавената стойност на „умните” домове без необходимост от изграждане на скъпа инфраструктура, утежнени ремонтни дейности или сложни кабелни инсталации. VTouch Pro замества обикновените електрически превключватели и Ви гарантира комфорта и насладата за сетивата, които са характерни за интелигентното управление. Всичко това може да бъде интегрирано във Вашия дом чрез ретрофит на вече съществуващата електрическа инсталация“, поясниха експертите от Иноватива.

С интелигентните ключове за управление на „умни“ домове ще контролирате електрическите си уреди с голяма прецизност спрямо желанията Ви. Освен стилен акцент към интериорния дизайн, с елегантните ключове на Vitrea ще получите достъп до допълнителни екстри като планиране, задаване на календар, създаване на персонализирани сцени и всичко необходимо за Вашия комфорт.

VMax – цялостна кабелна система за етап „планиране”

„Цялостната кабелна система Vmax е дизайнерско решение, което съчетава безопасна и надеждна технология в сградната автоматизация. Стъклените ключове от тази серия Ви дават възможността да обновите и подобрите дома или офиса Ви, като го превърнете във Вашето красиво кътче на комфорт и удобство“, споделиха от Иноватива. Контролерът VMax All-in-One са оптимално решение за изграждане на „умния“ дом от мечтите Ви още на етап планиране и проектиране. Технологията на VMax Controller позволява безпроблемно управление на до 16 електрически тела, включително светлини, щори, ОВК и др. „Това Ви дава ключово предимство, тъй като вече не е необходимо да се използват множество контролери. Софтуерът на VMax All-in-One е съвместим с iOS и Android, което Ви позволява да управлявате своите инсталации, както и да създавате и задавате различни сцени. И всичко това през мобилно приложение на телефона Ви“, допълниха от Иноватива.

VHotel Smart System – интелигентна система за хотели с гъвкаво интегриране

Системата VHotel Smart System е специално проектирана в отговор на нуждите на съвременните хотели. Тя е подходяща за интегриране както с ретрофит на вече съществуваща електрическа инсталация, така и по време на фаза „проектиране“. „Системата на Vitrea представлява цялостно решение, което включва елегантни стъклени сензорно-цифрови превключватели, автоматично управление на термостат, DND/MUR сценарии, предварително зададени сценарии за атмосфера с едно докосване в стаите за гости и уникален алгоритъм за заетост на стаята, който позволява надежден контрол на качеството и управление на енергията на всяка стая и целия хотел“, обясниха от българската компания.Изящният дизайн на стъклените превключватели създава атмосфера на лукс и престиж. Още с първото докосване гостите на хотела Ви ще бъдат пленени от вниманието към детайла и интелигентните технологии, които се грижат за техния комфорт.

VTouch Plus – дизайнерско решение с двупосочна комуникационна мрежа

„Серията включва висококачествени интелигентни продукти със съвременен дизайн. Те са съвместими с водещи системи за управление на „умни“ помещения, например Crestron и Control4. Стъклените ключове VTouch Plus разполагат с двупосочна комуникационна мрежа, което им дава множество възможности за интеграция“, коментираха българските специалисти.

Предимства, които елегантните ключове Vitrea ще Ви осигурят, са:

  • LED идентификация – за разпознаване на различните персонално настроени режими на светлината Ви инсталация;
  • Сензорни бутони – за контрол на богатото разнообразие от опции;
  • Индивидуално конфигуриране на команди – така че ефектът да е в унисон с Вашите желания и предпочитания.

Източник на снимковия материал: Иноватива (iNovativa)

Сподели

Още от Град на бъдещето