Сподели

С иновативната хотелска система на Biodit сигурността и комфортът срещат изяществото в нов луксозен хотел в столицата

02 септември 2023 г.

 

 

Там, в сърцето на София, където чарът, изкуството и културата срещат лукса на 4-звезден хотелски комплекс, се намира той – новият градски бутиков хотел „Оборище 63“. Всяка от деветте разкошни стаи, разпределени на 5-те етажа на сградата, предлагат приятна, изискана и уютна атмосфера. Екипът на хотела се гордее със спокойствието, уединението и неповторимия престой, които той предоставя на своите гости, както и с факта, че точно „Оборище 63“ е един от представителите на хотелиерския бранш от бъдещето с интегрирана високотехнологична биометрична хотелска система BIODIT Hotel Management System.

„Развълнувани сме да споделим, че още един хотел в столицата е оборудван с нашето иновативно хотелско решение и това е луксозният хотел „Оборище 63“, разположен в центъра на София и предлагащ всичко необходимо за един невероятен престой и изживяване“, съобщиха за ДигиталнаИндустрия.bg от Биодит, утвърден български производител на най-съвременни системи за сигурност, контрол на достъпа, работно време и идентификация, базирани на биометрията и биометричните данни. „Проектът е реализиран съвместно с дизайнерско студио Ligna Group и с нашите доверени партньори от Текра“, уточниха още от фирмата. 

BIODIT Hotel Management System (BHMS) е решение, което гарантира сигурност, удобство и много по-голяма функционалност и ефективност при управлението на всеки хотел. Високотехнологичната хотелска система, без аналог на пазара, е разработена на базата на най-съвременни стандарти и дава ясен поглед как би изглеждало хотелиерството на бъдещето.

„Хотелската система за управление на Biodit обхваща комплексен софтуер, предлагащ многобройни оперативни възможности, в комбинация с висококачествени смарт устройства. Те позволяват бърз, лесен и удобен достъп до всички помещения на хотела, в които голяма част от процесите са автоматизирани и модернизирани. Сред богатия набор от функционалности, които системата поддържа, са задействане на режим „Не безпокойте“, дистанционен онлайн check-in за гостите, както и добавяне на сметка към стая. Решението гарантира сигурна идентификация и защита с нулев риск от грешки и възможност за злоупотреби“, категорични са експертите от Биодит.

Реализацията на BHMS в хотел „Оборище 63“ включва още монтаж на модерни, красиви и стилни хотелски брави. „Те осигуряват много по-голям комфорт и сигурност за гостите и предоставят достъп до стаите в хотела чрез карта/чип или физически ключ“, поясниха от производственото дружество.

Системата на Biodit осигурява многобройни удобства и функционални възможности за потребителите, сред които:

  • Централизирано управление на неограничен брой обекти от различни точки;
  • Създаване на работни графици и отчет на работно време на персонала;
  • Денонощен мониторинг в реално време за движението на гости и персонал;
  • Постоянно наблюдение и управление на ел. системите в помещенията;
  • Изключително високо ниво на сигурност, ефективност и бързина при управлението на хотелските процеси;
  • Възможност за персоналната идентификация на всеки гост;
  • Оптимизиране на оперативните разходи и др.

 

„Оборудването на новия бутиков хотел в столицата с нашето хотелско решение от последно поколение е поредна стъпка в развитието на Биодит и в това да предоставяме възможно най-добрите съвременни решения за сигурност, ефективност и комфорт на нашите клиенти“, допълниха още от фирмата.


Информация за фирма Биодит АД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и активни промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!

 

Източник на снимковия материал: Biodit, Хотел „Оборище 63“

Сподели

Още от Град на бъдещето