Сподели

IoT бойлерите Modeco Cloud на TESY изучават навиците на стопаните си и сами предлагат решение

05 март 2019 г.

In Romanian

Българската марка TESY е символ за иновативни, надеждни и дълготрайни уреди. Сред най-новите разработки на TESY са електрическите бойлери Modeco Cloud - част от продуктовата гама TESY Cloud. „Уредите се отличават с модерен дизайн, както и с най-съвременните технологични иновации, които съчетават в себе си енергоспестяващи решения, облачна технология и отговарят на най-строгите изисквания за сигурност“, коментираха за ДигиталнаИндустрия.bg от Теси ООД.

Използването на електроуреди от гамата TESY Cloud дава редица предимства на потребителите:

 - Лесно и интуитивно включване и управление на уредите;

 - Ниски разходи за електроенергия в резултат на тяхното правилно програмиране и управление;

 - Възможност за групиране на уредите, например „Електрически бойлери“ или „Електрически конвектори“.

„Продуктите от тази серия удовлетворяват много потребности, като подобряват качеството на живот. Те сами предлагат решения. Голяма част от визията на TESY за бъдещето са конкретни стратегии и иновации в областите, в които компанията е лидер и разполага с иновативни технологии. Една от тези области е IoT (Интернет на нещата), която осигурява технически решения за дистанционно управление на електроуредите и нови функционални възможности“, коментираха от Теси.

Дистанционното управление на електрическите бойлери Modeco Cloud се реализира на базата на IoT. „Тази технология използва облачен сървър за комуникация между уреда и мобилното приложение. Дистанционното управление през облак дава възможност за избягване на допълнително оборудване от вида на контролерите за интелигентни домове. Цялата комуникация се извършва през домашната Wi-Fi мрежа с достъп до интернет“, обясниха от TESY.

Електрическите бойлери са лесни за управление и мониторинг през мобилното приложение tesyCloud или интернет браузър, независимо къде се намирате. Продуктовата гама Modeco Cloud включва електрически бойлери с обем от 50 до 100 литра с енергиен клас В, най-високият възможен клас за електрически бойлери с такъв обем, съгласно Делегирания регламент 812/2013 на Европейската комисия.

Целия материал можете да прочетете в Инженер.bg ТУК.

Повече информация за Теси ООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg.

Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!

Източник на снимковия материал: Теси

Сподели

Още от Град на бъдещето