Сподели

Искате ли винаги да е топло, когато се прибирате вкъщи? Доверете се на интелигентната система Danfoss Ally™

22 декември 2021 г.

Ефективно отопление, неделима част от Вашия „умен“ дом? Можете да го имате с Danfoss Ally™ – цялостна интелигентна отоплителна система с лесно за използване приложение. Решението използва облачна инфраструктура, чрез която получавате пълен контрол върху Вашето радиаторно или водно подово отопление. А подробности Инженер.bg коментира с Данфосс ЕООД, сегмент Climate Solutions – българското представителство на направлението за климатична техника на Danfoss.

С Danfoss Ally™ получавате комфорт и оптимален микроклимат във всяка стая, като същевременно спестявате до 30% енергия. Системата се състои от:

  • Устройството Danfoss Ally™ Gateway;
  • Радиаторни термостати Danfoss Ally™;
  • Интелигентен контрол Danfoss Icon™ в случай, че използвате водно подово отопление;
  • Danfoss Ally™ App – приложение за цялостното управление на системата, достъпно от App Store и Google Play.

С интелигентното решение можете да накарате Вашата отоплителна инсталация да се „съобразява“ с ежедневието Ви. Вече не е нужно да се притеснявате дали сте изключили радиаторите преди да излезете от вкъщи или дали ще е достатъчно топло, когато се приберете. Възможно е да решите всичко това само с няколко клика през смартфона си. Освен това, можете да разчитате, че отоплителните Ви системи ще функционират оптимално благодарение на изключително високата температурна прецизност на всички устройства с марка Danfoss.

„Danfoss Ally™ е оптимален избор, независимо дали домът Ви се отоплява с радиатори, водно подово отопление или с комбинацията от двете. Интуитивният потребителски интерфейс на приложението Ви позволява да следите и управлявате отоплението у дома отвсякъде и по всяко време. Danfoss Ally™ Ви дава възможност за гласови команди, като се свържете с любимия си дигитален асистент. Със своя отворен API приложението позволява на други интелигентни системи във Вашия дом да се свържат с него, допринасяйки за цялостната енергийна ефективност на Вашия „умен“ дом“, разясниха от Данфосс.

Вижте повече за Danfoss Ally™ във видеото.

Повече информация за Данфосс ЕООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!

Източник на снимковия материал: Данфосс ЕООД, сегмент Climate Solutions, Danfoss, freepik.com

Сподели

Още от Град на бъдещето