Сподели

Костал: IAA е не просто изложение, а форум за бъдещето на мобилността

15 октомври 2019 г.

По-свързани, по-интелигентни, по-модерни – такива са изискванията към всеки аспект на автомобилния бранш днес. И доказателството за това бе ежегодното изложение IAA, в което участие взе и Kostal – лидер в разработката на електронни и мехатронни компоненти за автомобилната индустрия. Какво представи компанията и как можете да станете част от екипа ѝ в България разказаха за ДигиталнаИндустрия.bg от Костал България Аутомотив.

От 10 до 22 септември 2019 г. във Франкфурт, Германия, се проведе 68-ото издание на IAA. С над 120-годишна история, събитието е не просто търговско автоизложение, а форум за бъдещето на мобилността“, заявиха от българското дружество на Kostal. Международната компания фокусира представянето си върху:

 - Електрическата мобилност: следващо поколение бордови зарядни устройства и стационарни решения за зареждане;

 - Свързване на потребителското изживяване и дизайна: интелигентни повърхности, интелигентни волани, седалки и врати;

 - HMI решения за динамичен интериор: интелигентни дисплеи.

Дейността на Kostal е изключително съсредоточена към пазарните търсения за все по-интелигентни и свързани решения, основани на съвременните концепции за мобилност. В същата посока се развива Костал България Аутомотив, която произвежда компоненти за брандове като Škoda, Volkswagen, BMW, Porsche, Mercedes-Benz, Audi, Alfa Romeo, Fiat, Peugeot, Ford, Bentley, Lamborghini и др.


Ако и вие искате да бъдете част от този изумителен, непрестанно развиващ се свят, в който мобилността е концепция, а не автомобил, то запознайте се с възможностите за работа, които българското дружество предлага. „На 17 октомври 2019 г. ще се включим в кариерния форум „Дни на кариерата“ в Пловдив. Заповядайте в 4-ти учебен корпус – централна административна сграда на Технически университет – София, филиал Пловдив. Нашият екип ще посрещне всички амбициозни младежи, които търсят своето бъдеще в автомобилната индустрия“, посочиха още от Костал България Аутомотив.

Повече информация за Костал България Аутомотив ЕООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!

Източник на снимковия материал: Инженер.bg, Костал България АутомотивIAA

Сподели

Още от Град на бъдещето