Сподели

Кристално чиста вода с „умните“ омекотителни системи Erie IQsoft CS Eco

05 октомври 2018 г.

Предпазване от котлен камък, оптимизация на водопотреблението и не на последно място грижа за здравето – всичко това можете да гарантирате за своя дом с компактните битови омекотителни системи на белгийския производител Erie. А сега серията IQsoft CS Eco осигурява и постоянна свързаност, като отговаря на модерните стандарти за „умен дом“. „Можете да контролирате вашата омекотителна инсталация през телефон или таблет“, заявиха за ДигиталнаИндустрия.bg от фирма Аква Системи, партньор на Erie за българския пазар.

Гамата омекотителни системи IQsoft CS Eco включва 4 типоразмера омекотителни системи от тип моноблок – напълно окомплектовани и готови за монтаж. Четирите размера са с обем на смолата 9,12,18 и 26 l и са оразмерени за съответен максимален дебит 0.9, 1.2, 1.8 и 2.6 m3/h. Работното налягане може да е в границите 1.4 – 8.3 bar, а работната температура от 2 °C до 48 °C.

Системата IQsoft CS Eco е изключително лесна и интуитивна за експлоатация. Може да се програмира само в 3 стъпки и е снабдена с многоезичен софтуер и двуредов дисплей с интелигентно задно осветяване. Аларма сигнализира кога нивото на солта е ниско и трябва да се добави нова сол“, обясниха от Аква Системи.

Допълнително предимство на системата са компактните размери. С широчина от 28 cm и дълбочина от 44 cm, моноблокът може да се монтира и на най-тесните места, включително и в шкафа под мивката.

А сега да обърнем поглед към съвременния начин на комуникация с нашия дом и да разберем как IQsoft CS Eco ни помага да следим потреблението на вода вкъщи. „IQsoft се свързва чрез Wi-Fi с телефон или таблет и така ви дава спокойствието да наблюдавате и управлявате използването на водата от омекотителната система“, посочиха от българското дружество и добавиха: „С приложението Erie Connect можете лесно да инициирате режим „Почивка“ и така да избегнете ненужното потребление по време на празници и отпуски“.

Erie Connect предоставя възможност да се наблюдава:

 - Кога солта в омекотителната система свършва и тя се нуждае от зареждане;

 - Ежедневното потребление на вода;

 - Оставащото количество вода до следващата регенерация;

 - Текущия дебит на потребление на вода.

Повече информация за Аква Системи ЕООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!

Източник на снимковия материал: Аква Системи

Сподели

Още от Град на бъдещето