Сподели

Легранд България представи системата Valena Life/Allure with Netatmo, с която свързаният дом вече е детска игра

18 октомври 2019 г.

 

 

16 октомври 2019 г. бе специален ден за Легранд България. Българското дружество, част от международната компания за електрически инсталации и дигитална сградна инфраструктура Legrand, събра дистрибутори, партньори, архитекти и инсталатори, за да им представи свързаните решения от гамата Valena Life/Allure with Netatmo. Със стил и атрактивност, презентацията даде отговор на въпроса защо свързаният дом е лесен като детска игра. Инженер.bg синтезира за вас ключовите моменти от мястото на събитието.

Людмил Даскалов, Ваня Иванова и Димитър Митков бяха специалистите от Легранд България, които представиха пред гостите конкретните продуктови предложения от гамата за „умен“ дом.

„В Европа 1/3 от домакинствата вече разполагат с поне едно умно устройство в дома си. Очаква се тази тенденция да се задълбочи. В отговор на пазарните търсения, Legrand, като лидер в областта на сградните ел. инсталации, развива своята концепция за свързаност“, заяви г-н Даскалов.

Ето и основните предимства на Valena Life/Allure with Netatmo:

Лесна инсталация

Няма нужда да разбивате стени или да окабелявате допълнително, за да направите дома си по-умен и удобен. Безжичните ключове могат да бъдат поставени навсякъде, а системата се настройва бързо чрез приложение на вашия смартфон или таблет.

Интелигентната инсталация позволява да се разширява по всяко време с допълнителни продукти или пакети.

Управление по всяко време и от всяка локация

Всички елементи на системата се подчиняват на вашите команди – заедно или поотделно. Можете да контролирате осветлението, отоплението, дори щорите от разстояние, а, ако токът спре – вашето мобилно устройство ще ви извести.

Моят дом – моята крепост

„Безопасност е това, което всички искаме за дома си. А Valena Life/Allure with Netatmo я гарантира“, подчертаха от компанията. Дори и да не сте вкъщи, системата симулира присъствието ви и ви информира в случай на проблем или необичайна ситуация.

Спестете с Valena

Чрез управление на енергийната консумация намалявате сметките си за електричество и пестите пари всеки ден. А сега домът ви се подчинява и на вашите гласови команди.

Сред артикулите с интелигентни функции на Netatmo потребителите могат да открият външна интелигентна камера с прожектор, домашната интелигентна камера, детектор за дим, термостат Netatmo, интелигентни радиаторни вентили.

Демонстрация на възможностите за управление, представяне на място на конкретни продукти, част от „умната“ серия на Legrand, и b2b разговори в неформална обстановка сложиха интригуващ финал на събитието.

Продуктите на Legrand можете да откриете в портфолиата на техните партньори у нас: БулЕлектрик Груп, Ел Ди Джи, Електро плюс, ТЕКРА и др.


Повече информация за Легранд България ЕООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!

Източник на снимковия материал: Инженер.bg

Сподели

Още от Град на бъдещето