Сподели

Мъжът е доволен от технологиите, жената – от естетиката, а децата истински се забавляват с „умната“ вана от Viega

20 декември 2019 г.

 

 

Умна баня? Да, и това е възможно! Благодарение на интелигентните фитинги Multiplex Trio E3 на Viega вече можете да контролирате вашата вана, така че да осигурите максимален комфорт за вас и вашето семейство. „Точната температура на водата и нивото на запълване могат да бъдат предварително избрани, а ваната може дори да се пълни чрез безжична локална мрежа с помощта на приложение за смартфон“, обясниха за Инженер.bg от фирма Юроком 2000, партньор на Viega у нас.

Почти винаги в нашето ежедневие банята е помещението, с което започваме деня си, и последната спирка, преди вечер да се отдадем на заслужената почивка след напрегнатия ден. Ето защо тя трябва да е уютна и функционална – един малък оазис на спокойствието. В това вярва и тричленно семейство от Крефелд, Германия. Когато решават да ремонтират банята си, майка, баща и дъщеря са обединени около изискванията за модерен шик и технологична иновативност.


И отговорът идва с решението от Viega – вана, оборудвана с фитингите Multiplex Trio E3. Единият фитинг контролира пълненето, което може да се осъществява дори от разстояние, а личните настройки да се запаметят за още по-високо ниво на удобство. Другият фитинг, разположен в основата на ваната, позволява на водата да се оттича. Така разработена, конструкцията не е типична и може да има само глава за душ на стената. Вместо обичайното вливане на вода, ваната се пълни безшумно и невидимо отдолу, а по ръба ѝ са интегрирани дискретно осветени контролни елементи.

Тук обаче изниква въпросът ще прелее ли ваната, ако безжичната LAN връзка прекъсне внезапно. Отговорът е: Не. „В подобни случаи водата спира да тече автоматично и няма опасност да се наводните. Разбира се, ръчното управление на ваната е напълно възможно. Така че ще можете да се изкъпете, въпреки че интернетът е спрял“, разказаха от Юроком 2000.

Всичко това е лесно като игра и не представлява никаква трудност или опасност за децата. Дори напротив, момичето в нашата история е безкрайно щастливо от факта, че вече няма се пари от горещата вода.

Това решение за дома на Viega може да направи щастливо цялото семейство: мъжът е доволен от технологиите, жената – от естетиката, а децата истински се забавляват. Удоволствието е налице, още преди да сте се изкъпали“, коментираха в заключение от доказаното българско дружество.

Повече информация за Юроком 2000, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!

Източник на снимковия материал: Юроком 2000, Viega

Сподели

Още от Град на бъдещето