Сподели

Мехатроникс: IoT интелигентни решения за устойчиви зелени градове нареждат Delta сред топ иноваторите в света

22 март 2022 г.

 

 

Компанията Delta, международно утвърден доставчик на енергийно ефективни решения за автоматизация и енергийно управление, бе отличена като един от глобалните топ 100 иноватори от Clarivate™ –  световен лидер в предоставянето на надеждна информация за ускоряване на иновациите. „През годините Delta Electronics изгради и непрекъснато насърчава култура, която възнаграждава изобретателността на своите служители. Типичен пример за това е наградата за иновации Delta Innovation Award. Ежегодно тя се връчва като признание за най-напредничави и обещаващи идеи, решения, нови продукти, производствени практики, бизнес модели или процеси в рамките на организацията“, съобщиха за ДигиталнаИндустрия.bg от водещата инженерингова и търговска фирма Мехатроникс, официален дистрибутор на компанията за българския пазар. „Към края на 2021 г. органите за интелектуална собственост в Северна Америка, Азия, Европа и др. са одобрили над 13 000 патента на Delta, като само през изминалата година са подадени над 1200 заявления“, уточниха те.

 

Ед Уайт, главен анализатор и вицепрезидент на Clarivate, коментира: „Поздравяваме Delta Electronics за изобретателността и пионерския им дух. Чрез тях ясно личи стремежът към успех и положително влияние върху други иновативни решения и световната икономика. Топ 100-те глобални иноватори за 2022 г. демонстрират върхови постижения в иновациите. Те разкриват нови възможности, последователен, креативен и находчив подход пред света“.

„За нас е чест и привилегия да бъдем избрани за един от 100-те най-добри иноватори в света от Clarivate. Това признание допълнително потвърждава нашия сериозен ангажимент към иновациите и интелектуалната собственост, подхранвани чрез стратегически инвестиции от приблизително 8% от годишните приходи на Delta в научно-изследователска и развойна дейност (9% през 2020 г.)“, заяви г-н Пинг Ченг, главен изпълнителен директор на Delta. „Нашите 74 развойни центъра, в които работят над 9000 инженери по целия свят, са натрупали богат набор от патентовани изобретения в областта на енергетиката, индустриалната и сградната автоматизация, електромобилността, енергийната инфраструктура и ИКТ инфраструктурата. Тези ресурси са стълбове на нашите базирани на IoT интелигентни решения за устойчиви зелени градове“, добави още той.

От основаването си през 1971 г., Delta изцяло се е посветила на иновациите, особено касаещи разработката на следващо поколение високоефективна силова електроника и енергоспестяващи продукти и решения, в съответствие с ангажимента ѝ за устойчиво развитие и намаляване на глобалните емисии на CO2.

За да излъчи 100-те най-добри иноватори в света, Clarivate идентифицира компаниите на фона на глобалния иновационен пейзаж чрез измерване на върхови постижения, фокусирайки се върху изключителна последователност и мащабност в иновативността. Анализаторите на Clarivate използват информационни техники, с цел да установят съвършенство в иновациите, сравнявайки 50 милиона идеи, от хиляди базови позиции, чрез милиарди изчисления, за да откроят 100-те най-забележителни. Критериите за подбор включват броя на патентите, икономическото влияние, успеха, глобализацията и техническата отличителност.

Повече информация за Мехатроникс ЕООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!

Източник на снимковия материал: Мехатроникс, Delta Electronics, pixabay.com

Сподели

Още от Град на бъдещето