Сподели

Ненадминат комфорт и изживяване в хотела от бъдещето, оборудван с биометричната безжична система на Biodit

03 юни 2023 г.

 

 

„Вярваме, че осигуряването на комфорт, сигурност и спокойствие е основната услуга, която всеки хотел трябва да предоставя на своите гости по време на техния престой. Поради тази причина създадохме първата в света безжична биометрична система за контрол на достъпа, проектирана специално за хотелската индустрия“. Това съобщиха за ДигиталнаИндустрия.bg от водещата българска високотехнологична производствена компания Биодит, развиваща дейност в областта на биометричните решения и технологии. „А сега хотелската система на Biodit ще бъде внедрена в новостроящия се хотел Blue Star 4 звезди в София. Това е първият хотел в София, който ще бъде оборудван с нашето иновативно хотелско решение“, с вълнение и гордост обявиха специалистите от дружеството.

Хотелският комплекс Blue Star 4 в столицата се състои от 65 стаи. Революционната хотелска система на Biodit ще бъде интегрирана в сътрудничество с екипи на А1 България и Брадърс секюрити груп.

„BIODIT Hotel Management System е решение от най-ново поколение, което прави управлението на всеки хотел много по-ефективно, същевременно превръщайки престоя на всеки един посетител в уникално и незабравимо преживяване. То осигурява комфорта, удобството и спокойствието, което всеки търси“, коментираха от Биодит. „Използвайки нашето решение, вече отпада нуждата гостите да носят карти или ключове, които могат лесно да бъдат забравени или изгубени. Нашата система подобрява управлението на разходите за електроенергия чрез оптимизирано използване на електрическите устройства във всяка стая на хотела“, уточниха още те.

Иновативната хотелска система на Биодит значително улеснява процеса на работа на персонала чрез лесно и бързо свързване с използваната PMS система за управление на резервациите. При нейната инсталация не се изисква никакво допълнително окабеляване, ремонтни или строителни дейности.   

Решението обхваща многофункционален софтуер в комбинация с висококачествени умни устройства, гарантиращи бърз, лесен и удобен достъп до всяко едно помещение в хотелската база. В стаите голяма част от дейностите, свързани с престоя и удобството на гостите, са автоматизирани и улеснени, например чрез включване на режим „Не безпокойте“ с натискането само на един бутон, онлайн дистанционен Check-in, добавяне на сметки към стаята на госта, с гарантирана безпогрешна идентификация и без никаква възможност от злоупотреби, и др.

„BIODIT Hotel Management System позволява мониторинг в реално време в режим 24/7 за движението на гости и персонал, както и за работата на автоматизираното управление на електричеството в стаите и помещенията“, поясниха от утвърдената производствена фирма.

„Благодарение на интегрираните функционалности за създаване на работни графици и отчитане на работно време, системата предоставя 100% достоверна информация за общото, средното и индивидуалното време за почистване на всяка стая и надеждно отчетените изработени часове от обслужващия персонал“, допълниха от компанията.

Революционното решение за хотелиерство на Биодит осигурява изключителна възможност за оптимизация на голяма част от всички преки и непреки оперативни разходи, които съпътстват управлението на хотела, и най-ефективен контрол и наблюдение на целия хотелски процес.

„BIODIT Hotel Management System е ненадминат инструмент и ценен помощник за хотелската индустрия от бъдещето“, допълниха още от компанията.

Информация за фирма Биодит АД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и активни промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!

Източник на снимковия материал: Биодит, freepik.com

Сподели

Още от Град на бъдещето