Сподели

Рувекс: С термостата Lyric T6R на Honeywell идеята за интелигентен, свързан дом оживява

12 декември 2019 г.

 

 

 

„При изграждането на най-добрата отоплителна система е необходимо на разположение да бъде надежден помощник, който да гарантира контрола на климатичните условия в дома. Такъв е безжичният термостат Lyric T6R на Honeywell, който се грижи не само за благоприятния микроклимат в жилището, но и за това сметките за енергия да бъдат по-малки“, разказаха пред ДигиталнаИндустрия.bg от утвърдената българска търговска, производствена и инженерингова фирма Рувекс, която предлага на пазара продуктите на Honeywell. От експертите на Рувекс научихме кои са характеристиките, които превръщат термостата Lyric T6R в предпочитан избор на проектанти и архитекти.

„Разработен от компания с над 100-годишна история и завидни постижения в различни технически и технологични области, сред които дори въздушен транспорт и астрономия, Lyric T6R осигурява оптимален комфорт по всяко време на деня, а модерният му дизайн и лесната му инсталация отговарят на изискванията на клиентите за интелигентен и свързан дом“, обясниха от Рувекс и допълниха, че функциите за оптимизация на енергията на Lyric T6R повишават ефективността на съвместната работа на термостата и котела и намаляват разходите за електроенергия.


Богат набор от приложения за управление на термостата

„Чрез вашето смарт устройство можете да управлявате отоплителната система от всяка точка. Lyric T6R поддържа функцията за геозониране. Термостатът е програмиран така, че да локализира текущото ви местоположение. Той установява оптимални стойности на температурата за момента, в който ще пристигнете вкъщи“, посочиха от доказаната търговска компания.

Мобилните приложения Lyric и Honeywell Home осигуряват контрол и сигурност навсякъде и по всяко време. Пълният набор функции на термостата Lyric T6R са достъпни и чрез други смарт приложения, например Apple HomeKit, IFTTT, Google Home и Amazon Echo.

Интерфейсът на Lyric T6R е със сензорен екран, което прави по-лесно планирането, промяната и игнорирането на температурата, като при необходимост дисплеят на устройството би могъл да се заключи.

„Интелигентното решение се приспособява отлично към вашия ежедневен ритъм. Термостатът Lyric T6R позволява да зададете стойности на температурата в дома си за седмица напред, но с възможност да променяте тези настройки по всяко време“, добавиха от Рувекс.

За своя иновативен дизайн през 2017 г. термостатът бе отличен с наградата Red Dot Award.

Повече информация за Рувекс АД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!

 

Източник на снимковия материал: Рувекс, Honeywell, pixabay.com

Сподели

Още от Град на бъдещето