Сподели

Смарт бойлер за смарт живот! Запознайте се с TESY Modeco Cloud

23 ноември 2020 г.

 

 

Той е умен, модерен, стилен и научава навиците Ви за по-малко от седмица. Не, не говорим за мъж-мечта, а за един необикновен бойлер, който се отличава с изключителна енергийна ефективност и смарт функции. „Електрическите бойлери Modeco Cloud позволяват управление през интернет от всяка точка на света чрез мобилното приложение tesyCloud, достъпно и безплатно за всички потребители на Android и iOS“, съобщиха за Инженер.bg от доказания български производител Теси.

Серията TESY Modeco Cloud поддържа режим ECO Smart, при който бойлерът изработва собствен алгоритъм на работа, гарантирайки спестяване на разходи за енергия и запазване на комфорта при употреба.

„След избор на режима, в рамките на седмица уредът изучава Вашите навици и изработва сам седмична програма, осигурявайки Ви нужното количество вода, когато се нуждаете от нея и намалявайки сметката за електричество. Чрез вградения индикатор можете да следите температурата на водата във всеки един момент”, обясниха от Теси.

Теси се нарежда на челните места в българското машиностроене като брой служители. Компанията разполага с 4 производствени бази в страната и капацитет от 1.2 милиона електрически бойлера годишно.

„Успехите си дължим на нашия висококвалифициран и сплотен екип“, коментираха от Теси и призоваха всички, които имат интерес към този промишлен сектор, да потърсят своето място в „бойните редици“ на модерния завод в Шумен.

Можете да видите свободните работни позиции в микросайта на Теси в Борса.bg.

 

Серията Modeco Cloud се предлага с обеми 80 и 100 l, а моделите са с енергиен клас В. Уредите са оборудвани и с всички иновационни технологии на Теси, сред които:

  • Изолация Insutech: прецизна технология за равномерно разпределение на полиуретанова изолация с висока плътност и дебелина 32 mm;
  • Piston ефект: Патентована конструкция на струйника за входяща вода, осигуряваща до 15% повече топла вода;
  • Стъклокерамично покритие Crystal Tech: Емайлно покритие с по-високо количество титан, което допълнително гарантира здравината му и притежава по-добър гланц, с който се постига по-висока устойчивост на износване, независимо от характера на водата;
  • Сух керамичен нагревател: осигурява до 70% по-голяма площ на топлоотдаване;
  • Прекъснат термостат: гарантира до 16% по-ниски енергийни загуби.

 

Източник на снимковия материал: Теси, Tesy

Сподели

Още от Град на бъдещето