Сподели

SmartArena.bg – всичко за Вашия умен дом на един клик разстояние

04 юли 2020 г.

 Заложете на лекотата, удобството и спокойствието вкъщи! „Облечете“ своя дом в най-новите смарт решения и иновативни технологии и му придайте нова модерна визия и стил! С помощта на Смарт Арена – първокласен доставчик на иновативни смарт продукти, решения и технологии. „Вдъхновени от иновациите на нашето съвремие, технологиите на утрешния ден и нуждите на обществото, СмартАрена.бг 
(www.smartarena.bg) забеляза недостиг на българския пазар на иновативни умни продукти. Наш основен приоритет е да отговорим на потребителското търсене, като предложим широко разнообразие от стоки на възможно най-ниски цени“, информираха за ДигиталнаИндустрия.bg от компанията.

Смарт Арена е българско дружество, специализирано във вноса и търговията на иновативни смарт продукти и технологии. „Фирмата ни разполага с млад и амбициозен екип от специалисти. Нашият стремеж е да предоставяме бързо и качествено професионално обслужване, да изграждаме трайни взаимоотношения и партньорства и да се радваме на многобройни доволни клиенти“, уточниха от Смарт Арена.

Трансформирайте стария, скучен дом в умен и модерен бързо и евтино

„Един от начините да изградите интелигентен дом е да купите много компоненти – сензори, интелигентни крушки, охранителни камери, високоговорители и какво ли още не. След това да ги свържете към добър безжичен рутер, с помощта на който те безпроблемно да могат да комуникират помежду си и с вас – чрез вашия смартфон“, обясниха от Смарт Арена.

Но всичко това би могло да се окаже сравнително скъпо и трудоемко начинание. „Ако вашите желания и нужди са по-простички, само няколко сравнително евтини продукта ще осигурят повечето удобства, които може да предостави интелигентният дом от висок клас и при много по-скромен бюджет“, посочиха от фирмата. „И ако се уверите, че тези интелигентни решения са съвместими помежду си, ще изградите солидна основа, която можете да разширите във времето“, допълниха още те.

Висококачествени интелигентни продукти, системи и решения от най-ново поколение

SmartArena.bg предлага на българския пазар пълен набор от продукти и решения, с които да превърнете всеки един коридор, кухня, хол, трапезария, спалня, баня или детска стая в умно помещение с екстри и приспособления, които гарантират вашия комфорт, уют и спокойствие.

Продуктовата гама на компанията включва решения за видеонаблюдение и системи за сигурност, като WiFi сензори за движение, WiFi сензори за влажност и температура, WiFi актуатор клапан, WiFi датчици за откриване на течове и наводнения, WiFi сензори за врати и прозорци, WiFi сензори за газ, WiFi сензори за дим, безжична алармена система за сигурност, смарт контролери за моторизирана гаражна врата, WiFi IP камери и др., гласови асистенти, кинетични и безжични звънци, кинетични и безжични ключове, механични смарт ключове, сензорни смарт ключове, смарт контакти, смарт крушки, аудиослушалки и др.

„Доверявайки се на експертите ни и превръщайки жилището си в интелигентен, свързан дом, вие ще имате възможност да се насладите на едно по-безопасно, по-енергийно ефективно и по-забавно място за живеене. Нашият екип с готовност ще ви консултира какви точно продукти да закупите, за да ви помогнат да започнете преобразуването на обикновен дом в умен“, заявиха в заключение от компанията.

При въпроси или нужда от съдействие относно предлаганите продукти, не се колебайте да се свържете с екипа на SmartArena.bg на e-mail: sales@smartarena.bg или на телефон: 0876 757 830.

 

Източник на снимковия материал: Смарт Арена, pixabay.com

Сподели

Още от Град на бъдещето