Сподели

Текра: „Решения за домашна автоматизация на ORNO – не просто смарт технологии, а начин на живот“

28 октомври 2020 г.

 

 

В умния дом свързаните уреди и устройства сами се грижат изцяло за Вашето благоразположение, комфорт и сигурност. А грижата все по-голямо разнообразие от подобни интелигентни решения и системи да достигнат до българския пазар сега поема и фирма Текра. Компанията значително разшири гамата от продукти за домашна автоматизация, добавяйки към нея висококачествените и високоефективни решения на полския производител ORNO.

Еднофамилен видеодомофон DUX – безопасност и удобство в едно

„Ако търсите безопасност и удобство в едно, еднофамилният видеодомофон DUX е решението, от което Вие се нуждаете. Устройството е оборудвано с ултра тънък LCD монитор и външен панел с камера, която позволява видеонаблюдение, дори и през нощта. Сензорният екран е снабден с 4.3-инчов дисплей с възможност за плавно регулиране на параметрите: осветеност, цвят и звук, както и с бутони с подсветка“, обясниха за ДигиталнаИндустрия.bg от Текра.


Безжичен звънец за входна врата CALYPSO DC с интегрирана система за самообучение

„Безжичният звънец CALYPSO DC е идеален за звънец на входната врата, като също може да се използва и като повикващо устройство за възрастни. Лесен е за инсталиране, не изисква кабелна връзка. Снабден със самоубочителна система  за автоматична конфигурация на допълнителни предаватели, както и с 32 избираеми полифонични мелодии с 3 режима на сигнализация: визуална, звукова и визуална и звукова“, посочиха още от българската фирма.


Автономни мини системи с безжично управление за домашна автоматизация на ORNO:

  • Външни и вътрешни безжични контакти с дистанционно управление;
  • Мини безжични контакти с дистанционно управление;
  • Безжични контакти с дистанционно управление с функция таймер;
  • Удължител с дистанционно управление;
  • Безжичен сензорен димер с дистанционно управление;
  • Ключ за безжични щори с дистанционно управление;
  • WiFi ключове и контакти;
  • Външни и вътрешни безжични контакти с функция димер;
  • Безжична поставка за лампа;
  • Устройство за контрол на вратите и др.


Гарантирайте сигурността на своя дом с алармени системи за домашна автоматизация ORNO

„Защитете своя дом и гарантирайте Вашата собствена безопасност и спокойствие с безжична мини алармена система на ORNO. Тя е оборудвана с PIR сензор за движение и е с обхват 5 m. Има вградена сирена и има възможност да се управлява дистанционно, като дава контрол на достъпа до защитените зони“, заявиха от Текра. „Устройството е снабдено със сферична шарнирна връзка и монтажно рамо, което може да се регулира в широк диапазон. Позволява монтаж както на стена, така и на таван и може да работи в 3 режима: като аларма, като лампа или и двете“, добави в заключение те.


Повече информация за Текра ЕООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!

 

Източник на снимковия материал: Текра, ORNO

Сподели

Още от Град на бъдещето