Сподели

Цялостни решения на ABB създават следващото поколение интелигентна мобилност

01 октомври 2020 г.

 

 

На 7 октомври 2020 г. от 16:00 ч. АББ България ще бъде домакин на безплатен уебинар на тема „Електромобилност: Продукти и решения за зареждане от ABB“. „По време на събитието ще запознаем нашите гости с пълното портфолио от зарядни устройства, предлагани от ABB, с техническите им параметри, различните стандарти за зареждане, начините за плащане и още мн. др.“, съобщиха за Инженер.bg от АББ България.

 

Уебинарът ще се проведе в платформата Webex и ще бъде основно на български език, с уводна част на английски език. За да вземете участие в събитието, е необходимо да попълните регистрационната форма ТУК. Веднага след това ще получите имейл с информация за присъединяване към видео връзката. Лектори ще бъдат г-н Ангел Димитров и г-н Марсел ван дер Хук.

„Марсел ван дер Хук е изпълнителен директор на АББ България, доказан в изграждането и ръководството на високоефективни международни екипи. През своите 26 години в компанията той е изпълнявал различни роли и е водил различни части от бизнеса към успех. Професионалните му интереси са насочени в сферата на безопасното, устойчивото и дигиталното електроснабдяване и електрообзавеждане“, коментираха от АББ България. „Ангел Димитров е специалист „Бизнес развитие“ в направление „Зарядна инфраструктура за електромобили и UPS“ на АББ България. Основните му професионални интереси са в областта на зарядната инфраструктура за електрически автомобили и системите за непрекъснато електрозахранване (UPS)“, допълниха от компанията.

 

„Присъединете се към предстоящия ни уебинар, за да научите всичко необходимо за електромобилността!“, отправиха своята покана от българското дружество на международния технологичен лидер.

ABB полага основите на една по-интелигентна, надеждна и екологично чиста мобилност, достъпна за всички, навсякъде. Глобалната компания предлага цялостно решение – от компактни, висококачествени променливотокови (АС) зарядни станции и устойчиви правотокови (DC) бързи зарядни станции, до иновативни зарядни системи за електрически автобуси. ABB инсталира инфраструктура, която удовлетворява нуждите на следващото поколение интелигентна мобилност“, разказаха в заключение от АББ България.

Повече информация за АББ България ЕООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg!

Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!

Източник на снимковия материал: АББ БългарияABB, freepik.com

Сподели

Още от Град на бъдещето