Сподели

С умните ключове и контакти Valena Life/Allure with Netatmo от Текра ще си осигурите комфорт и ще улесните ежедневието си

24 ноември 2021 г.

 

 

Мечтаете си за умен дом със свързани устройства, централно контролирани и наблюдавани чрез Вашия смартфон и таблет? Компанията Legrand вече може да предостави тази услуга на всички свои клиенти. Пълната гама от умни ключове и контакти на производителя постепенно се превръща в част от платформата за умен дом Netatmo, съобщиха за ДигиталнаИндустрия.bg от водещата българска търговска фирма Текра, която предлага продуктите и решенията на Legrand у нас. „Истинската добавена стойност на свързания дом се крие в интелигентното взаимодействие между устройствата. С Valena Life/Allure with Netatmo Вашият дом ще се подчинява на всяка Ваша команда, ще Ви помага да пестите енергия и ще осигурява безопасността на цялото Ви семейство“, коментираха от Текра.

Домът е мястото, в което човек се прибира след тежък ден, където иска да релаксира и да прекара време със семейството си. С умните решения Valena Life/Allure with Netatmo вече можете да си осигурите максимален комфорт и уют и да улесните ежедневието си. Чрез свързването на различните компоненти от вашата система за интелигентен дом ще контролирате обичайните процеси по напълно автоматизиран и персонализиран начин, съобразен с Вашите изисквания. Използвайки приложението „Home + Control“ на смартфона или таблета си, ще имате възможността да управлявате осветлението, температурата, щорите, електроуредите и умните контакти, където и да се намирате.

 

От ляво надясно: безжичен сценариен ключ „Събуждане/Заспиване“, свързан контакт, безжичен ключ „Събуждане/Заспиване“, App „Home + Control“

Комфорт, сигурност и енергоспестяване със стартовия пакет на Legrand

“Legrand създаде стартовия пакет за умен дом „with Netatmo“, включващ контакт с gateway и безжичен сценариен master ключ „Излизам/Прибирам се“. А след това всеки потребител може лесно да разшири системата си с нови и различни елементи – например безжичен сценариен ключ „Събуждане/Заспиване“, свързани контакти и ключове с опция за димиране, ключове за щори, както и мн.др. безжични ключове за управление“, поясниха от Текра.

Голямото предимство на безжичните ключове е, че могат да се монтират навсякъде, без необходимост от кабели. Цялата система се инсталира изключително лесно без изискване за допълнително окабеляване и пробиване на стени. Жичните модули са съвместими със стандартни конзоли с дълбочина 40 mm и могат да заменят всеки стандартен ключ или контакт”, допълниха специалистите на Текра.

 

Управлявайте дома си като на детска игра с Valena Life/Allure with Netatmо

Управлението на всички продукти Valena Life/Allure се извършва чрез мобилното приложение „Home + Control“. Чрез него могат да се контролират устройствата не само в основния дом, но и такива, инсталирани в други обекти, като например вила и къща на село, ваканционно или временно жилище. Това дава предимство на потребителите да следят в реално време състоянието на електрическите си уреди и тяхната консумация на енергия, както и да ги включват/изключват от разстояние. „Така чрез системата на Legrand имате възможност да спестите средства от месечните си сметки. А като допълнителна екстра получавате и опцията да управлявате дома си гласово – решението „with Netatmо“ е съвместимо с гласовите асистенти Google Assistant, Amazon Alexa, Apple Siri и Apple HomeKit“, коментираха от Текра.

Серията Valena Life/Allure with Netatmo е създадена, за да осигури удобство и сигурност на семейството и да оптимизира разхода на енергия. Избирайки свързаните устройства на Legrand, потребителите могат лесно да „моделират“ и автоматизират дома си като създават сценарии според потребностите си и са винаги осведомени за състоянието на уредите си, независимо къде се намират“, споделиха още от Текра.

Повече информация за Текра ЕООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!

 

Източник на снимковия материал: Текра, Legrand, Netatmo, freepik.com

Сподели

Още от Град на бъдещето