Сподели

Видео приказка от БулЕлектрик Груп за интелигентен дом на мечтите с Vantage в Холивуд

26 ноември 2019 г.

 

 

Искате ли всеки ден да се събуждате с усмивка и да живеете като в приказка? Там, където всичко, за което сте мечтали, може да бъде реалност? Там, където всичко работи за вас и може да удовлетвори и най-дребните ви желания… Превърнете дома си в своя „приказен замък“ с интелигентните решения за домашна автоматизация на Vantage, благодарение на които всички системи, свързани с осветлението, озвучаването, сигурността, отоплението и вентилацията работят заедно в перфектна симбиоза.

„Вече няколко десетилетия Vantage осигурява обширна гама от модерни и луксозни решения за автоматизация на дома и бизнеса, които умело съчетават естетика и технологии“, коментираха за ДигиталнаИндустрия.bg от фирма БулЕлектрик Груп, сертифициран системен интегратор и официален дилър на Vantage Controls за територията на България. „Системата за домашна автоматизация Vantage се интегрира безпроблемно с техниката и технологиите на различни производители, така че не е нужно да закупувате нови решения, за да сте сигурни, че инсталацията ще работи“, уточниха още от компанията.

От видеото бихте могли да се запознаете с нагледен пример от Холивуд Хилс, Калифорния, в който благодарение на интегрираната цялостна система за автоматизация на Vantage Controls са съчетани уют, комфорт и стил. Открийте колко е лесно да се създаде идеалната атмосфера у дома с докосването само на един бутон!

Повече информация за БулEлектрик Груп ООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!


Източник на снимковия материал: БулEлектрик Груп, Vantage Controls

Сподели

Още от Град на бъдещето