Сподели

Жо и Вен България: Преоткрийте гамата Odace на Schnieder Electric по нов, по-интелигентен начин с Wiser Odace

10 септември 2020 г.

 

 

Серията за осветление Odace на Schnieder Electric има почти магичната способност да внася цвят и живот във всяка стая. Тя е модерна, естетична и иновативна гама от превключватели за светлина и електрически контакти, която позволява на потребителя да персонализира интериора до най-малкaия детайл. „Schnieder Electric е компания, която не спира да твори иновации чрез своите продукти и системи. Такъв е случаят и със серията Odace. Запознайте се с Wiser Odace – новата по-интелигентна версия за осветление, която се съобразява с Вашия ритъм“, коментираха за Инженер.bg от Жо и Вен България, официален дистрибутор на марката у нас.

„С Wiser Odace Lighting всяко пространство във Вашия дом може да се изпълни с подходящата атмосфера по Ваша команда. Лесна за настройване, тази безжична система обединява модерен, интуитивен дизайн и най-съвременна технология, позволявайки Ви да конфигурирате всичко по Ваш вкус за Ваш комфорт“, допълниха от Жо и Вен България.

Перфектна обстановка за всеки момент

„Независимо дали става въпрос за работа, вечеря за двама или за парти с многобройни приятели, настройването на перфектното настроение за всяка ситуация никак не е сложно с Wiser Odace“, подчертаха от Жо и Вен България. Всеки комплект разполага със смарт LED превключвател в специално разработена цветова гама Odace Styl и AwoX LED енергоспестяваща крушка. Можете да избирате между три варианта – цветен комплект, арома комплект и комплект с бяла светлина.

Комфортът е там, където е домът

Независимо дали потребителят е настроен за топъл блясък или за неутрално дневно осветление, комплектът с бяла светлина Wiser Odace позволява без усилия да бъде създадено усещане за приятна атмосфера във всеки момент. „Задайте перфектния нюанс на бялата светлина за Вашите нужди, като използвате режим „Неутрално“ за бръснене, гримиране, готвене или режим „Топло“ за трапезарията и банята. Той е подходящ и когато четете приказки за лека нощ на децата. Ако работите или пишете домашни с децата „Студено“е Вашият режим“, допълниха от доказаната българска търговска, инженерингова и производствена компания.

Разпръснете цветовете

Прегърнете трансформиращата сила на цветовете. С цветния комплект е лесно да усетите духа както на тържеството, така и на почивката. Подходящ е за празнични вечери, тематично парти, игри, филмови вечери и др.

Насладете се на аромата

„Релаксирайте със стил като добавите успокояващи или енергизиращи етерични масла към крушката от арома комплекта за освежаване на тялото и ума. Използвайте го, за да си осигурите добър нощен сън, бързо възстановяване от настинка или при медитация“, разказаха от Жо и Вен България.

Включете своя стил

„Дизайнът на гамата Odace Styl е вдъхновена от природата. Изработени от висок клас материали, превключвателите Odace Styl са приятни за докосване и разполагат с широка палитра от цветове и текстури. Така можете да се насладите на практични, модерни превключватели, които отговарят на Вашия вкус и индивидуалност“, посочиха от българското дружество.

От Schnieder Electric са разработили следните 3 тематични палитри:

Класическо бяло – неподправена, естествена, вечна елегантност и невинност

Алуминий – изборът на дизайнерите за съвременен декор

Антрацит – дълбоки, интензивни тонове за авангарден облик

Лесен персонализиран контрол

Безжичните превключватели Odace Styl, захранвани с батерия, работят на всяка плоска повърхност, а приложението Wiser Odace Lighting позволява програмиране на неограничен брой режими. „Можете да настроите график на светлината, когато се събуждате или заспивате, да синхронизирате осветлението в ритъм с музиката, да се потопите в различни терапевтични аромати. И още, и още!“, допълниха в заключение от утвърдената българска компания.

 

Източник на снимковия материал: Жо и Вен България, Schneider Electric  

Сподели

Още от Град на бъдещето