Сподели

Алвекта: Управлението на технологичната среда чрез мултиплициране на естествения интелект е основен принцип на Vector

18 септември 2020 г.

 

 

Технологичната среда и нейното ефективно управление имат важна роля за гладкото протичане на всички процеси във всяко индустриално предприятие. Изборът на правилно решение в случая е ключов за  постигането на все по-високи бизнес резултати. В днешния материал, ние от Инженер.bg, заедно с българското дружество Алвекта, което предлага интернет базирани информационни услуги в тази област, ще Ви предложим информация за иновативната SaaS платформа Vector и ще Ви разкажем за нейните предимства и защо си заслужава да я внедрите във Вашето производство.

Реалното управление на технологичната среда и нейният дигитален контрол се постигат чрез информационната платформа Vector по следния начин:

 - Управление на Структурата и ресурсите на средата;

 - Управление на Персонала;

 - Управление на Разходите;

 - Управление на Инвестициите;

 - Управление на Проектите.

„Информационната платформа Vector гарантира интегрирано информационно покритие в управлението на различни дейности. Софтуерът има предимства и функционалности, които могат да са в помощ на мениджърите на производствените компании за пресъздаване на всички процеси, включително и управлението на технологичната среда, в единна платформа“, поясниха от Алвекта.

Алвекта е компания с алтернативен поглед към дигитализацията и развитието на организационния потенциал в индустриалното предприятие. „Чрез технологията Vector етапите при изпълнението на всеки проект са кристално ясни и всички бизнес, логистични и производствени процеси са обвързани“, допълниха от иновативната компания. 

„Основен функционален принцип, който сме заложили при разработката на системата Vector, е да мултиплицираме естествения интелект, който всъщност е водещ, и стои в основата на продуктивността и ефективността. Наша цел и мисия са винаги да търсим начини за подпомагането му“, заявиха в заключение от Алвекта.

Повече информация за Алвекта ООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!

Източник на снимковия материал: Алвекта, pixabay.com

Сподели

Още от Индустрия 4.0