Сподели

Интелигентната организация на веригата на доставките във всяко предприяте е възможна с Vector от Алвекта

02 юли 2020 г.

 

 

Организацията на отношенията с доставчиците е от съществена важност за гладкото протичане на всички процеси в едно индустриално предприятие и за  постигане на планираните бизнес резултати. Но как точно да направим тази организация по най-добрия начин и на какъв тип решение да се спрем? Ние от екипа на Инженер.bg, заедно с българското дружество Алвекта, което предлага интернет базирани информационни услуги в тази област, ще ви представим няколко причини да се спрете на SaaS решението Vector. Ето и кои са те.

Управлението на веригата на доставките в основен смисъл се отнася до концепция, в която дадена организация се разглежда като част от една обща верига на доставките, свързана с други организации. Тази концепция е ръководена от идеята за необходимостта от единен материален поток, който започва от източника на суровини и завършва с доставката на продукта до крайния потребител.

Моделиране на перспективите в отношенията с доставчиците за оборотен поток, за среда и за ресурси може да се окаже истинско предизвикателство, тъй като множество компоненти следва да се вземат предвид.

„Информационната платформа Vector се отличава с редица предимства и широка  функционалност. Те могат да са в помощ на мениджърите на производствените компании за пресъздаване на всички процеси, включително и на веригата на доставките в единна платформа“, поясниха от Алвекта. Софтуерът осигурява интегрирано информационно покритие в управлението на дейности като моделиране на реализацията на отношенията в продуктова и финансова части, създаване на планове и отчети, следене на отклонения. 

„Фирма Алвекта предоставя алтернативен поглед към дигитализацията и развитието на организационния потенциал в индустриалното предприятие. Чрез технологията Vector всички бизнес, логистични и производствени процеси са обвързани и етапите при изпълнението на всеки проект са кристално ясни. Заложен е единен метод за постигане на реално управление и комуникация в реално време“, коментираха от Алвекта.

Повече информация за Алвекта ООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!

 Източник на снимковия материал: Алвекта, pixabay.com

Сподели

Още от Индустрия 4.0