Сподели

БИБУС България: Добре дошли в умното бъдеще! По-компактни машини или роботи с piCOMPACT®10X SMART на Piab

17 май 2023 г.

 

 

Новият piCOMPACT®10X SMART на Piab е модулен, компактен, ефективен и интелигентен ежектор, който позволява на потребителите да направят своята следваща стъпка в управлението на технологичните процеси. „Базирайки се на технологията COAX® и на интегрираната IO-Link платформа, piCOMPACT®10X SMART осигурява подобрена гъвкавост, по-бърза инсталация и улеснени настройки за персонализация на приложението в съответствие с конкретните потребности“, информираха за ДигиталнаИндустрия.bg от утвърдената търговска фирма БИБУС България, която предлага вакуумните решения на Piab у нас.

Създаден на базата на многостепенния ежектор piCOMPACT®10X с пневматично задвижване, piCOMPACT®10X SMART е снабден с интегрирани елементи за управление като вентил за включване/изключване, вентил за продухване, вакуум превключвател и енергоспестяваща функция. Той е създаден върху конфигурируема платформа, което улеснява в голяма степен персоналните настройки. Обновената интелигентна версия piCOMPACT®10X SMART включва също смарт функции за прогнозна поддръжка в допълнение към специалните функции, например предупреждение за течове, таймери за мониторинг на производителността и брояч на вакуумните цикли.

„piCOMPACT®10X SMART е отлично решение за съвременните опаковъчни процеси в индустриални отрасли като фармацевтиката и електрониката, помагайки на производителите бързо и лесно да изграждат сложни, но прецизни интелигентни системи“, коментираха от БИБУС България.

Основни характеристики на piCOMPACT®10X SMART, осигуряващи добавена стойност за потребителите:

  • Конфигурируем вакуумен ежектор, базиран на технологията COAX® с вградени контролни елементи, осигуряващ вакуум по енергийно ефективен и надежден начин;
  • IO-Link технология за опростена и по-рентабилна инсталация с лесна настройка и по-малко кабели;
  • С помощта на IO-Link интерфейса е възможно в реално време да се контролират производителността и технологичните данни от сензорите, поставени на помпеното оборудване;
  • Мащабируеми модулни блокове от 3 до 8 ежектора (инсталирани на вентилните острови) с общ IO-Link интерфейс, както и присъединителен порт и изпускателен отвор за сгъстен въздух, което позволява лесно окабеляване и свързване на тръбопроводите;
  • Piab предлага специализирани софтуерни пакети и примери за приложения с допълнителни инструкции и библиотеки от набори от данни за програмиране на PLC контролери за роботи от водещи на пазара марки.

Повече информация за БИБУС България ООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg!

Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите й планове за развитие от ТУК!

Източник на снимковия материал: БИБУС България, Piab

Сподели

Още от Индустрия 4.0