Сподели

Дигитализирайте процесите във вашата фабрика с Vector от Алвекта

09 август 2019 г.

Алвекта е българско дружество, което предлага интернет базирани информационни услуги в областта на организацията на работните процеси. „Разработваме собствено иновативно SaaS решение в корелация с Индустрия 4.0, наречено Vector. То представлява организационна дигитална технология за пресъздаване на процесите в единна платформа. Vector изцяло обезпечава интегрираното информационно покритие на управлението на дейностите в индустриалното предприятие“, разказаха специалистите от Алвекта за ДигиталнаИндустрия.bg.

Алвекта предоставя алтернативен поглед към дигитализацията и развитието на организационния потенциал в индустриалното предприятие. Чрез технологията Vector се обхващат оборотният, разходният, инвестиционният и финансовият потоци. Заложен е единен метод за постигане на реално управление във всички процеси в реално време.

Реалното управление на предприятието се постига чрез:

Управление на продажбите. Осъществява се посредством моделиране на перспективите в отношенията с клиентите и моделиране на реализацията (план, отчет и отклонения) на отношенията в продуктовата и финансовата части.

Управление на производството. Започва от управление на инженерната разработка и преминава към моделиране на перспективите и реализацията (план, отчет, отклонения) на производствения поток.

Управление на доставките. Осъществява се посредством моделиране на перспективите в отношенията с доставчиците и моделиране на реализацията (план, отчет и отклонения) на отношенията в продуктовата и финансовата части.

Управление на финансите. Обхваща реализацията на финансовите отношения с партньорите – клиенти и доставчици, финансови и държавни институции, както и управление на финансовите наличности.

Управление на Технологична среда и нейният дигитален контрол чрез Vector включват управление на структурата и ресурсите, както и управление на персонала, разходите, инвестициите и проектите, като основа за реално управление на всички процеси в предприятието.

„Основна функционалност на информационната система Vector е да обхване напълно потока от процеси в дадена производствена компания – от дейностите по запитвания, през договаряния, производство, до доставки и т.н. Тази всеобхватност на платформата е една от главните причини все повече предприятия да преминават към прилагането на толкова иновативен дигитален продукт като Vector“, поясниха от компанията.

Повече информация за Алвекта ООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!

Източник на снимковия материал: Алвекта, pixabay.com

Сподели

Още от Индустрия 4.0