Сподели

Дигитализирайте и управлявайте процесите по обработка на метални листове – със софтуерното решение Oseon на Trumpf

21 юни 2022 г.

 

 

Искате ли да имате пълен контрол над операциите при производството на детайли от метални листове? Да наблюдавате процеса и да получавате точна информация във всеки един момент от местонахождението на обработвания материал? Да укрепите цялата си производствена мрежа и да увеличите ефективността си осезаемо? Trumpf разработи решение, с което всичко това е възможно! „Цялостният софтуер за управление на производството Oseon подпомага потребителите според тяхната роля и визуализира процесите последователно и прозрачно, разкривайки потенциал за растеж и спестявания“, съобщиха за ДигиталнаИндустрия.bg от Трумпф България, дъщерно дружество на технологичния лидер у нас.

Комбинирайки възможностите за управление на процесите по обработка на металните листове с предимствата на логистична система, Oseon предоставя цялата необходима информация на точното място и в точното време. „Стандартният интерфейс на софтуера осигурява лесна интеграция на всички съществуващи машинни комплекси и автоматизирани системи. Резултатът е безупречен поток от информация от получаването на заданието до изпращането на произведените изделия“, обясниха от компанията.

Дигитализирайте и укрепете процесите по производство на детайли от метални листове с Oseon Go

Независимо дали става въпрос за асортимент от изделия или за технологии – нито едно производство не е статично. Поради тази причина се нуждаете от гъвкаво решение за управление, което не само върви в крак с постоянните промени, но и активно Ви подпомага да се справите с предизвикателствата.

„Софтуерният пакет Oseon Go дигитализира и укрепва основните процеси на Вашето производство, а с интелигентните си функции помага да увеличите ефективността както на служителите, така и на машините“, заявиха от Трумпф. „С помощта на мобилни крайни устройства информационният поток е достъпен навсякъде и по всяко време. Опростената структура и насочването в работните стъпки гарантират удобство при работа и позволяват дори на новите служите да се ориентират бързо и лесно“, уточниха още те.  

Синхронизирайте производството със заданията, данните от склада и наличностите с помощта на Oseon Grow

Oseon Grow интегрира допълнителни възможности и интерфейси, позволявайки на отделните процеси да се съвместяват на ниво производство.

„Софтуерът подпомага синхронизирането на заданията, данните за склада и наличностите, като контролира придвижването на материалите за Вашето производство. Служителите в производствените или логистичните отдели могат да видят на мобилни устройства това, което в момента е важно за тях като информация“, разясниха специалистите.

Бъдете по-добри от конкуренцията и произвеждайте прогнозируемо, динамично и продуктивно – с Oseon Flow.

„Oseon Flow проправя пътя за напълно автоматизирано производство на изделия от метални листове. Софтуерното решение насърчава и укрепва взаимодействието между потока на заданията и придвижването на материалите. Интегрираните и автоматизирани логистични системи гарантират, че отделните етапи от производствения процес ще преминават безпроблемно един в друг“, поясниха от Трумпф. „Благодарение на пакета Flow служителите могат да се освободят от рутинни дейности и да им се осигури възможно най-добрата помощ при изпълнението на всяка конкретна задача“, допълниха те.

Управлявайте бизнеса си гъвкаво с пълен контрол над производствените и логистичните операции с помощта на комплексното софтуерно решение Oseon на Trumpf. Гарантирайте прозрачност на процесите по производство на детайли от метални листове с Oseon Go или разширете с пакетите Grow и Flow за цялостно свързване в мрежа.

 

Повече информация за Трумпф България ЕООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!

Източник на снимковия материал: Трумпф България, Trumpf

Сподели

Още от Индустрия 4.0