Сподели

SpaceCAD: 3D печатът в метал преобразява изработката на резервни части. Разберете повече на 25 юни

18 юни 2020 г.

 

 

Екипът на SpaceCAD ще бъде домакин на уебинар на тема „3D печат в метал: Трансформирайте Вашето производство“. Целта на компанията е да обърне внимание на тази интересна за потребителите тематика и да демонстрира ползите от 3D печата за бизнеса. Онлайн събитието е безплатно и ще се проведе на 25 юни 2020 г. от 11:00 часа. „Присъединете се към нас, за да научите спецификите на технологията за директен 3D печат в метал“, призоваха от SpaceCAD – лидер в производството на метални изделия чрез 3D принтиране.

 

3D печатът в метал съкращава времето за престой на производственото оборудване, променя правилата на дизайн и производство и преобразява изработката на резервни части. „Благодарение на гъвкавостта на адитивното производство, е възможна бързата доставка на критична спомагателна екипировка за високотехнологично оборудване, както и създаването на сложни детайли. Неслучайно дизайнерският луксозен кран за мивка KALLISTA Grid ™, произведен именно с тази технология, спечели супер престижната награда за „Цялостен дизайн“ на чикагския музей на архитектурата в категория „Баня и аксесоари““, разказаха от българското дружество.

 Ключови теми, които ще бъдат засегнати по време на уебинара, са:

 - Приложения и ползи от 3D печата в метал;

 - Реализирани проекти чрез 3D печат в метал;

 - Технология и материали, използвани за 3D печата в метал.

3D печатът в метал може да донесе нова ефективност при осигуряване на критичните за даден бизнес детайли и да трансформира както функционалността, така и гъвкавостта на производството. „Все пак идентифицирането на оптимално приложение и проектиране на детайла с 3D печат може да бъде предизвикателство  особено за компания, която за първи път прилага технологията. Ето защо по време на уебинара ще покрием основни теми, базирани на дългогодишния ни опит. Заповядайте!“, поканиха своите гости от SpaceCAD.

Регистрирайте  се за участие в уебинара на SpaceCAD. Разберете как да трансформирате производството си чрез уникалната технология 3D печат в метал.

 

Повече информация за продуктите, които SpaceCAD предлага, ще намерите ТУК.

Източник на снимковия материал: SpaceCAD

Сподели

Още от Индустрия 4.0