Сподели

Електро Плюс: С видеотерминала Classe 300EOS с Netatmo на Bticino комуникирате с умния Ви дом на глас

30 ноември 2021 г.

 

 

Италианската марка BTicino обяви пазарния дебют на Classe 300EOS (Evolution Of Smart) с Netatmo – първият видеотерминал с вграден гласов асистент Amazon Alexa. Устройството може да бъде изцяло управлявано не само от специално приложение, но и чрез гласови команди. „Тази наистина уникална технология, която съчетава всички функции на един видеотерминал за контрол на достъпа с потенциала на гласовия контрол, води до взаимодействие с потребителя от ново, по-високо ниво“, коментираха за ДигиталнаИндустрия.bg от фирма Електро Плюс, която предлага изделията на BTicino на българския пазар. „Той е носител на престижната награда iF Design Award 2021“, допълниха от утвърдената българска търговска компания.


С гласовия асистент Alexa взаимодействате с умния дом

Classe 300EOS с Netatmo на BTicino позволява управление на всички традиционни функции на една видеодомофонна система, например отваряне на врата, чрез гласова команда с вградения асистент Amazon Alexa. Същевременно технологията дава възможност за максимална употреба на всички други функции, осигурени от системата BTicino, включително контрол на осветлението, контактите и щорите.‎ По този начин видеотерминалите Classe 300EOS се превръщат в истински интелигентни контролни центрове, предназначени за домашна употреба. Видеотерминалът предлага пълно потребителско взаимодействие с гласовия асистент Alexa и за персонализирани рутинни програми, възпроизвеждане на музика, функции за интелигентен дом, настройване на аларми на часовник, напомняния и функции за видео интерком.

Системата може да бъде допълнително разширена за управление на сигнално-охранителни устройства на Netatmo (напр. Wi-Fi видеокамери). С помощта на приложението Home + Security, освен видеоконтрол на достъпа може да бъде създадена бързо и лесно интелигентна система за сигурност.‎

Иновативен дизайн и пълно сензорно управление

„Classe 300EOS с Netatmo се откроява със своя супер тънък вертикален дизайн с извит метален корпус, който му придава елегантен и изискан стил. Той съчетава красота, технология, функционалност и лекота на използване“, поясниха от Електро Плюс.

Видеотерминалът Classe 300EOS с Netatmo разполага с 5-инчов вертикален сензорен цветен дисплей, като функцията за разпознаване на лица гарантира оптимален изглед и автоматично центриране на лицето върху екрана.

Интуитивен интерфейс и лесна конфигурация

Взаимодействието с Classe 300EOS с Netatmo е изключително лесно и интуитивно. Интерфейсът му е вдъхновен от смартфоните и е разработен така, че да бъде лесно използван от всеки и да съдейства на потребителя, като незабавно му предоставя информация и предлага възможности.

С помощта на конфигуратор само в няколко стъпки е възможно да бъде създаден подходящ тип система, съответстваща на характеристиките на сградата. Могат да бъдат избирани продукти и функции, които най-добре отговарят на конкретните нужди.

Приложение за безопасен дом Home + Security

С новият видеотерминал потребителите са в състояние да контролират дома си дистанционно, по всяко време и отвсякъде. Системата позволява да се отговаря на повиквания по интеркома дори когато човек е извън дома, да се получават съобщения и сигнали за регистриране на движение и хора благодарение на интелигентните камери Netatmo за външно и вътрешно приложение.

„Home + Security интегрира по интелигентен и надежден начин домофонните функции и управлението на сигнално-охранителните устройства Netatmo“, коментираха от Електро Плюс.

Видеотерминалите Classe 300EOS с Netatmo могат да се монтират на стена с помощта на специалната пластмасова скоба, доставяна с устройството.

Повече информация за Електро Плюс ООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и активни промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!

Източник на снимковия материал: Електро Плюс, BTicino

Сподели

Още от Индустрия 4.0