Сподели

Ем Джи Про: Интелигентно управление на въжени линии Doppelmayr с чиста WEB-технология от atvise scada

25 ноември 2019 г.

 

 

Българското дружество Ем Джи Про е дългогодишен специалист в областта на автоматизацията на процеси в широк спектър от индустриални приложения. Като официален представител на Certec EDV у нас, компанията предлага разработената с най-модерни технологии система – atvise® scada. Благодарение на своята визуализация чрез чиста WEB-технология, системата е предпочитано решение за автоматизация от компании с разнообразен предмет на дейност. „Сред по-нестандартните приложения на технологията е интегрирането ѝ в интелигентна система за управление на въжени линии на световния разработчик Doppelmayr“, разказаха за ДигиталнаИндустрия.bg от Ем Джи Про.

Добре дошли в бъдещето с Doppelmayr Connect

В качеството си на пазарен лидер в изграждането на въжени линии, Doppelmayr развива своята дейност в областта на производството и предлагането на услуги в повече от 40 държави по света. Към днешна дата компанията е изградила над 14 900 системи за въжени линии за клиенти в 95 държави по целия свят. Doppelmayr разработва своята система за управление на въжени линии от най-ново поколение Doppelmayr Connect на базата на atvise® scada. Платформата на Certec EDV е заложена в контролния терминал за управление и предлага разнообразие от функционалности.

Управлението на въжените линии се извършва посредством 21.5-инчов сензорен екран с Full HD резолюция, изработен от висококачествено стъкло и алуминий. Решението се предлага и с мобилно приложение за таблет, което дава на операторите свобода на движение и улеснява работата и дейностите по поддръжката“, поясниха от българското дружество.

Atvise® scada предлага следните функции за визуализация:

 - Ясен и адаптивен дизайн на потребителския интерфейс;

 - Интуитивна и логична навигация;

 - Вградени електронни наръчници и схеми;

 - Възможност за записване на данни за статистически оценки, като например анализи на тенденции и условия на работа;

 - Съобщаване на информация за пътниците.

Системата за управление на Doppelmayr поддържа и център за уведомяване, генериращ съобщения за грешки, предупреждения и информация, които винаги са в полезрението на специалистите по поддръжката. „Системата atvise® scada предлага също функционалност за вземане на решения – операторите получават помощ както при ежедневната си работа, така и с оглед бързото отстраняване на технически проблеми“, допълниха в заключение от Ем Джи Про.

Повече информация за Ем Джи Про ЕООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!

Източник на снимковия материал: Ем Джи Про, Doppelmayr, pixabay.com

Сподели

Още от Индустрия 4.0