Сподели

Иновативното SaaS решение Vector интегрира информационно дейностите в едно предприятие по Industry 4.0

26 септември 2019 г.

 

 

Организацията на работните процеси е съществено важен аспект за гладкото им протичане и за постигането на все по-високи бизнес резултати. Но как точно да осъществим тази задача и на какъв тип решение да се спрем? От българското дружество Алвекта, което предлага интернет базирани информационни услуги в тази област, имат отговор. В коментара си пред ДигиталнаИндустрия.bg те дават няколко причини да внедрите SaaS решението Vector във вашето предприятие. Ето кои са те и какво разказаха за тях от компанията.

„Едно от най-важните неща е пресъздаване на процесите в единна платформа и интегрирано информационно покритие в управлението на дейностите в дадено индустриалното предприятие. Vector е иновативно SaaS решение, което комбинира всичко това, и то в съответствие с концепцията за Индустрия 4.0“, посочиха специалистите от Алвекта.

Визия с бъдеще

Чрез вграждането на информационната технология Vector в организационните процеси на едно предприятие, първото предимство, което получавате, е възможност за перспективно моделиране. Можете да начертаете желаните тенденции в оборотния, разходния и инвестиционния поток, съгласно своите намерения и предизвикателствата на външната среда.

Оптимизация на всички нива

На второ място, бихте могли да увеличете показателите на индустриалния резултат и да създадете условия за разгръщане на иновациите. Ще оптимизирате управлението на потоците и ще повишете ефективността на труда и влагането на ресурси по процеси.

Адаптивност и гъвкавост

Да притежавате тези качества като бизнес организация е не само актуално, а вече необходимо в съвременния дигитализиран свят. С Vector бързо ще реагирате на измененията във външната среда чрез лесна промяна на параметрите, факторите, перспективите и плановете.

„С помощта на софтуера ще моделирате най-ефективните процеси и ще създадете оптимална среда за преминаващите потоци, като използвате единен подход за управлението им в индустриалното предприятие“, обобщиха от Алвекта.

Други основни предимства на Vector са още:

 - Усъвършенстване на операциите и оптимизирането им чрез инженерната разработка, планирането и влагането на ресурси с отчитане на тяхното времево поведение;

 - Унифициране на процесите в оборотния поток и среда, създаване на динамична права и обратна връзка в реално време по потребности, както и обезпечаването им между процесите в индустриалното предприятие;

 - Комфортна и ползотворна среда за партньорите на компанията и усъвършенстване на взаимодействието с тях чрез средства за проследимост, гъвкаво планиране и ефективен анализ;

 - Комфортна и ползотворна среда за персонала, прилагайки съвременна организация със съгласуваност в работата им чрез естествено разпределение на отговорностите по процеси.

Повече информация за Алвекта ООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!

Източник на снимковия материал: Алвекта, pixabay.com

Сподели

Още от Индустрия 4.0