Сподели

Мехатроникс: Trihedral ще добави реална стойност за потребителите на Delta, работещи в среда на Industry 4.0

12 юни 2020 г.

 

 

В края на май компанията Delta Electronics обяви подписването на окончателно споразумение, съгласно което Delta Electronics B.V. (Нидерландия), която е изцяло дъщерно дружество на Delta, придобива 100% от акциите на Trihedral Engineering Limited, канадска компания за SCADA и IoT софтуер. „Присъединяването ще обедини силните страни на хардуера на Delta и софтуера на Trihedral в бързо разрастващи се приложни области за автоматизация, изкуствен интелект и аналитична обработка на данни. Като резултат от придобиването се очаква допълнително да се увеличат продажбите в различни области, например в индустриалната автоматизация за интелигентно производство“, съобщиха за ДигиталнаИндустрия.bg от фирма Мехатроникс, официален дистрибутор на Delta Electronics за българския пазар.

 

Саймън Чанг, президент и главен изпълнителен директор на Delta Electronics, споделя: „С продължаващото разпространение на Интернет на нещата клиентите очакват дигитален контрол и управление на техните операции. Събирането, наблюдението и анализирането на данните са от критична важност за двата основни модела на растеж на Delta – интелигентни производства и интелигентни градове. Trihedral е компания създател на SCADA софтуер, който е един от водещите на пазара в продължение на повече от 30 години за отраслите водоснабдяване и канализация, нефтена и газова индустрия, енергетика и др. Твърдото им фокусиране върху подобряване на платформата SCADA, включително в посока интелигентно производство, съответства напълно на дългосрочната стратегия на Delta. Тясното взаимодействие между двете компании бързо ще създаде уникални решения за нашите стратегически пазари в световен мащаб“.

 

Глен Уордън, президент на Trihedral Engineering Limited, коментира: „Фирма Trihedral е натрупала дългогодишен опит в обслужването на хиляди клиенти в Северна Америка и Великобритания чрез голямата си мрежа за системна интеграция и техническо обслужване. В момента активно проучваме нови пазари като Азия, Европа и континентален Китай, експериментирайки с разработки за различни индустрии и подпомагайки още повече клиенти с усъвършенствания SCADA софтуер“. „Вярваме, че заедно ще умножим взаимно възможностите си по нови и различни начини в полза на нашите клиенти, правейки света по-добро място. С нетърпение очакваме да се възползваме от глобалното присъствие и стабилност на Delta, за да продължим бързия си растеж в сектора на SCADA. Тук визираме нашите възможности да предоставим реална стойност на потребителите, работещи в среда на Industry 4.0, както и на инфраструктурата на интелигентните градове“, заяви в допълнение той.

 

„Канадската компания Trihedral е основана през 1986 г. Тя е създател на софтуера VTScada, както и на свързаните с него инженерни услуги. Компанията обслужва клиенти в над 100 държави, като разработеният от нея софтуер VTScada разполага с обширни функционални възможности. Софтуерът намира широко приложение в големи електроцентрали, пречиствателни станции, нефтени и газови инсталации в Северна Америка, като осигурява решения с отлично качество и поддръжка за ключови приложения. Свидетелство за това са многократно получаваните от компанията индустриални награди“, поясниха в заключение от доказаната инженерингова и търговска фирма Мехатроникс.

Повече информация за Мехатроникс ЕООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!

Източник на снимковия материал: Мехатроникс, Delta Electronics, Trihedral, freepik.com

Сподели

Още от Индустрия 4.0