Сподели

Онлайн платформата medias на Schaeffler обединява електронна търговия, продуктов каталог и база данни

08 юни 2021 г.

 

 

Компанията Schaeffler, която е комплексен разработчик, производител и доставчик на продукти и услуги за автомобилостроенето и промишлеността, оптимизира своята онлайн платформа medias, за да предоставя на потребителите още по-бързо и по-ефективно необходимата им информация. „Освен данни за търкалящи и плъзгащи лагери, линейни системи, мехатронни, цифрови и сервизни решения, в платформата клиентите на Schaeffler и всички заинтересовани от продуктите на компанията ще имат достъп и до функции като асистиран избор, конфигуратор и форма за попълване на запитването или поръчката. След оптимизацията, с цел по-голямо удобство за потребителя, платформата вече е с опростена навигация и има нов адаптивен дизайн, както и разширена функционалност“, съобщиха за ДигиталнаИндустрия.bg от Шефлер България.

Структурата на платформата medias е с три потребителски нива: medias, medias Plus и medias Business, които съответстват на различните потребности на ползвателите ѝ. Оптимизацията е направена, за да помогне на потребителите по-лесно да намират информация за различни продукти и услуги, да ги сравняват и да правят поръчки. Съдържанието е адаптирано за конкретната държава и е достъпно на единадесет различни езика.

Ниво medias: бърз достъп без регистрация

В него е събрана цялата информация за продуктите, решенията и услугите, предлагани от подразделение Industrial на Schaeffler. Съдържанието непрекъснато се обновява и допълва. Наред с утвърдените инструменти за проектиране вече са достъпни и няколко нови опции, например линеен конфигуратор, който улеснява проектирането на системи с линейни направляващи в съответствие с изискванията на клиента. В процеса на конфигуриране върху екрана се визуализират всички направени промени и допълнения.

Ниво medias Plus: повече безплатни ресурси

Получаването на достъп до medias Plus е безплатно след кратка процедура на регистрация. Тук потребителите могат да запазват определени предпочитани продукти и директно да изпращат запитване за оферта към търговските партньори на Schaeffler. „Нещо повече, тук е възможно също така да се съхраняват конфигурации на линейни системи, към които потребителят може да се върне по всяко време. Плановете са в близко бъдеще потребителите да получат достъп до техническата документация и обучаващите видеоклипове за различни продукти“, поясниха от Шефлер България.

Ниво medias Business: за търговски партньори на Schaeffler и преки клиенти

Нивото medias Business е предназначено за постоянните клиенти на Schaeffler и предоставя неограничен достъп до пълния набор от консултантски инструменти и продуктова информация. В него е включен и по-голям асортимент от изпълнения на изделията. Освен възможността за директна поръчка, medias Business включва и множество допълнителни възможности, които улесняват търговската дейност, а именно информация за диференцирани цени в зависимост от количеството, наличности в реално време и преглед на направени поръчки.

„Постепенно съдържанието на medias ще бъде разширявано и допълвано, като целта е тя да се превърне в централна платформа на информационни ресурси за нашата компания“, коментираха още от Шефлер България.

Повече информация за Шефлер България ООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!

Източник на снимковия материал: Шефлер България, Schaeffler

Сподели

Още от Индустрия 4.0